Isildur1 – Senaste 24 timmarna [2015-08-25 20:30]

Just nu är klockan 10:37 och det är datumet 2015-08-25.

Viktor fortsatte sin winningstreak under gårdagen och under natten, vi ska nu titta lite närmare på vad det var han spelade. Det hela började som bekant med en session mot tysken taktloss47 som vi har skrivit om i tidigare inlägg, där han vann hela 128.609$.

Dagen fortsatte sedan med lite småspel på 100/200 PLO där han swingade mycket upp och ner, men ändå slutade med en vinst på  2.340$. Viktor var sedan tillbaka på FLO8 borden där han efter lite drygt 2 och en halv timme även ur denna sessionen gick vinnandes, nu med 69.882$.

Här gick han sedan upp till nivån 200/400 PLO, där han spelade främst mot WithColor, där de spelade 4 bord samtidigt. Denna session blev dock inte speciellt långvarig, då de bara spelade i dryga 1 och en halv timme.

Här gick det även här lite fram och tillbaka, men även denna session slutade han plus på, närmare exakt 149.000$.

De senaste 24 timmarna ligger nu Viktor därför +321.431$, och vi hoppas att han fortsätter vinna under dagarna som kommer här i veckan.

isildur1

 

Uppdatering 2015-08-25 kl 20:00

I skrivande stund är Viktor i full gång med sitt spelande på PokerStars.

Efter att ha gått -12.852$ på mixed games spelade viktor heads-up mot välkände thecortster. Thecortster är känd för att ha ett litet övertag mot Viktor och så blev fallet även denna gång. Dom spelade i lite drygt 2 och en halv timme, till en början såg det väldigt bra ut för Viktor men det gick sedan snabbt utför, och han slutade den sessionen med Thecortster på -80.000$.

 

Viktor spelar i skrivande stund på 3 bord på 200/400 PLO mot spelaren cumicon, vi hoppas verkligen att Viktor har lyckan och swingen på sin sida nu under den här bataljen, så att han kan rädda upp de tidigare förlusterna under dagen på hans senaste sessions.

Efter att knappt ha hunnit börjat spela mot cumicon kom sedan WithColor tillbaka, och Viktor spelar nu således istället på 4st 200/400 PLO bord mot denna man istället. Viktor har haft flyt mot WithColor på senare tid och hoppas även det flytet finns kvar även nu. Fortsättning följer.

vick

 

Uppdatering 2015-08-25 kl 20:30

Efter en väldigt kort session tog nu Viktor ett break på 20 minuter, någonting kom upp som han var tvungen att ta ett break för, kanske läser han bloggen här på sidan, vem vet? Ingen vet, det enda vi vet med säkerhet är att han kommer tillbaka, förhoppningsvis vilken minut som helst nu. Hur har det gå gått sen kl 20.00?

Jo, det har varit väldigt fartfylld action, med mycket swings fram och tillbaka, exakta siffror kommer med uppdateringen snart. Action vänter iallafall på 200/400 PLO borden, förmodligen 4 bord som kommer att spelas samtidigt. Här blir det åka av, förhoppningsvis åt rätt håll! Lycka till Viktor!

31 Comments

 1. So länge det går bra kommer han fortsätta speile. xD

 2. Best poker player in The world:’)

 3. Måste vara en och en halv miljon dollar snart som han vunnit på senaste dagarna

 4. hoppas han tar det lugnt med spelandet ett tag nu …

 5. Haha Gunnar det gjorde han inte du.
  Inne nu och spelar tripledraw

 6. Vill ha uppdatering ikväll hur det gått!!

 7. Går åt helvete för Viktor just nu. Cortster på 105 tusen dollar o Viktor nere på 10

 8. Hälften har han vunnit tillbaka nu

 9. Author

  Hej alla!

  Nu behöver Viktor “Isildur1” Blom verkligen allas stöd här!
  4 bord just nu mot WithColor på 200/400 PLO, kan bli en enorm upswing, eller downswing som följer!

  / Admin

 10. Can he come back? Yes he can

 11. Han spelar helt åt helvete dåligt

 12. Mer än 800 tusen dollar nu!!! På borden

 13. Viktor vinner och Malmö vinner.

  Vilken dag!

 14. Vinner var kanske att ta i. Han är på väg upp iallafall

 15. Galet spel suttit och kollat i flera timmar och ska jobba på jobbet kl 7. Blir nog sjuk anmälan

 16. Author

  Hej alla!

  Goda nyheter självklart, går riktigt bra för Viktor just nu och självklart kommer ett långt inlägg framöver med all information.

  / Admin

 17. Author

  Hej igen alla!

  Om eran kommentar inte kommit fram är det för att många av dom måste modereras då det kommit mycket spam på sistone.

  Gick extremt bra för Viktor där, hoppas ni följde actionen, självklart kommer ett längre inlägg om nattens bravader upp under dagen.

  / Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *