Veckan som gått (Vecka 34)

Det har varit en vecka med väldigt mycket action från Viktor “Isildur1” Blom’s sida. Det började gå bra för Viktor redan under fredagen, där han hade en längre winning streak och vann i stort sett allting, för att sedan vinna närmare en miljon dollar på 8-game, 2-7 Triple Draw och PLO borden.

Upswingen startade med att han vann över 200 tusen dollar över dagen på flera bord. Under Lördagen började sedan Viktor mer och mer att spela PLO istället för de övriga spelen. Då spelade han emot Lrslzk och Ravenswood13, och där vann Viktor strax över 250 tusen dollar. Viktor fortsatte sedan kvällen med att vinna ytterliggare 200 tusen dollar mot Ravenswood13. Efter att ha vunnit stort mot dessa spelare fortsatte han sedan sin resa mot Withcolor, och här slutade sessionen på en vinst på 147 tusen dollar för våran kära Viktor. Som mest var Viktor uppe i 1.2 miljoner dollar plus över denna vinsthelg, men slutade till slut på cirka 940 tusen dollar plus.

Sedan gick det väldigt mycket fram och tillbaka för Viktor och det slutade med att veckans slutresultat till slut blev +909.004 dollar.

I skrivande stund spelar Viktor just nu FLO8 mot Ravenswood, även Phil “RaiseOnce” Ivey sitter på bordet men är mest inaktiv och deltar enbart i ett fåtal potter, Viktor har i skrivande stund en stack på 112 tusen dollar, och ni kan räkna med att ni kommer kunna läsa om hur det går i nästkommande inlägg här på sidan. Vi hoppas att Viktor fortsätter sin massiva upswing och vinner så mycket som möjligt, för vi vet sen tidigare erfarenhet av Viktors upswings att det när som helst kan gå åt det andra hållet, och det väldigt fort, så njut av varje minut som han fortfarande ligger kvar i denna upswing, för vi vet nog alla att det enbart är en tidsfråga innan turen vänder, även om det självklart beror väldigt mycket på hans skicklighet, så är även tur en väldigt stor del av pokern.

Det är dock väldigt svårt att sätta fingret på vad det är som gör att Viktor har dessa swings, för att sedan förlora allting igen. Självklart önskar vi av hela våra hjärtan att det nu enbart ska vara en permanent upswing för Viktor den kommande tiden, men historiken säger annorlunda. När det kommer till val av spel kan man även där se att det kan tänkas vara smartare för Viktor att kanske gå ner i nivå lite och spela Triple Draw, som många anser vara hans absolut bästa spel, medans han är lite sämre i till exempel PLO. Däremot, har han en väldigt speciell spelstil i PLO som man tidigare inte har sett på dessa höga nosebleed nivåer, och frågan är om det inte är värt att fortsätta på PLO fronten och försöka få in cashen där istället.

En sak är dock väldigt säker, och det är att Viktor är duktig nog att gå på dessa upswings och det enda man kan hoppas i nuläget på är att den blir så pass stor att följderna när swingen istället går neråt inte är större än vad upswingen är. Av erfarenhet sen tidigare upswings (som Viktor haft mängder av i sin karriär inom pokern) är att han ofta förlorar samtliga pengar han inkasserat i senaste upswingen, för att sen dessutom förlora stora mängder pengar mer utöver det. Han har även en väldig förmåga att tilta bort stora summor pengar när det går dåligt, ofta inte dåligt på grund av att han är en dålig spelare, utan snarare för att turen spelar en så pass stor faktor i poker att man ofta av helt enkelt ren otur kan hamna i en rejäl downswing, och på samma visa ibland på en rejäl upswing.

Något som är säkert är dock att det inte verkar finnas något direkt tak för hur mycket pengar Viktor “Isildur1” Blom, behöver, eller vill tjäna ihop innan han tar det lugnt igen, utan lugnet brukar först komma när han gulat, och vi hoppas verkligen att det dröjer lång tid tills han gular igen, och att han kan vinna enorma summor pengar de kommande dagarna, ska vi säga en miljon dollar till för veckan som kommer, kanske 2?

The sky is the limit, som man säg, och vi hoppas verkligen att det är så för kommande tiden när det gäller Viktor.

 

 

23 Comments

 1. Kungen från Sverige, det är inte Zlatan, det är VIKTOR BLOM!

 2. Viktor har sina upswings då och då, men det slutar alltid med pannkaka till slut, hoppas verkligen det går bra för honom den här gången, frågan är bara hur stor hans upswing behöver vara för att han ska känna att han kan lugna ner sig ett tag, han tog ju dock ett break, men enbart på 24 timmar, han är ju redan tillbaka menar jag och lirar.

 3. synd man ej kan skriva på chatten på stars =(

 4. Big wins for viktor, ya dig? du graver

 5. Author

  Om ni railbirds vill chatta med varandra så kan ni göra det under fliken ‘railchat’ på Isildur1.se .

  Ha nu en trevlig Tisdag!

  / Admin

 6. Han lämnade precis flo8 bordet, tror han gick o la sig

 7. Känner på mig att han kommer spela plo

 8. Author

  Har fått flera frågor om hur man kollar.
  Ni behöver inte sätta in några egna pengar, det räcker med att ni laddar hem pokerstars klienten från pokerstars.com och sedan går ni till fliken “hitta en spelare” och sedan söker ni helt enkelt bara på isildur1.

  Ett tips för att veta när han spelar utan att behöva uppdatera sökfunktionen i klienten hela tiden är att helt enkelt hålla koll här, eller på tex highstakes db.

  / Admin

 9. Gud vad det svänger fram och tillbaka,, hur klarar man av o spela såhär.

  Klart spännande.

 10. 320 tusen dollar plus igår. Sjukt

 11. Såg när han spelade alla fyra bord inatt sjukt

 12. han borde ta det lugnt ett tag nu och inte förlora allt

 13. Han är tillbaka och spelar triple draw

 14. Fram och tillbaks fram och tillbaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *