Isildur1 vs WithColor Round Two [2015-08-28] [-697k$]

Viktor “Isildur1” Blom spelar i skrivande stund återigen mot Sean “WithColor” Rafael.

( Watch the action live here on livestream: Livestream w/ Joe Ingram )

Det har inte varit så att Viktor direkt har legat på latsidan den senaste tiden efter förra sessionen mot Ravenswood13, men däremot har dett gått mycket upp och ner som inte resultat i mycket mer än att Viktor gått plus cirka 58k$ i samband med det, men det ser nu ut att kunna förändras. Sean “WithColor” Rafael är tillbaks och spelar 4 bord mot Viktor “Isildur1” Blom och känslan är att Viktor kommer fortsätta vinna mot honom, framförallt på grund av den extremt goda formen han är i just nu. Ni vet ju hur det gick senast Sean och Viktor möttes, om inte så kan ni läsa om det här Isildur1 vs WithColor Round One .

Det är återigen PLO 200/400 som spelas och det är just nu på 4 bord som actionen håller till. Vi hoppas det går lika bra för Viktor som sist de spelade, där Viktor vann strax över 1 Miljon $.  Nu gäller det att fortsätta dominera WithColor precis som innan, och vi hoppas självfallet att det är precis det som kommer att inträffa nu. Viktor är i kanonform just nu och hoppas det även innebär att han även vinner denna Round Two mellan de båda.  Lycka till Viktor!

“WithColor was busted and robbed of his powers, playing against Viktor can be rewarding and fun, but always beware of flying too close to the sun..”

Isildur1 vs WithColor – Let the battle continue!

Viktor Blom

Viktor kom först i racet mot första 100k stacken:

Viktor11

Viktor kom även först i racet mot den andra 100k stacken:

Viktor100kstack2

Viktor valde att ta en kortare paus och vi förväntar oss därför att actionen snart är tillbaka. Viktor “Isildur1” Blom ligger just nu +129k$ i “Round Two” mot WithColor.

Håll er uppdaterade!

Round Two är nu igång igen på 4 nya fräscha bord.

“Fresh, like the morning after a rainstorm.”

ViktorBackRoundtwo

Viktor är först återigen till en 100k stack:

Isildur100kyayaya

Viktor är först igen med ännu en 100k stack:viktor100klorde

Viktor är just nu +179k$ mot WithColor i “Round Two”.

Actionen fortsätter igen efter ett kort 5 minuters break på 4 fräscha bord:

freshnewisildur1

 –

Actionen fortsätter, nu på 100/200 PLO (deep), lycka till Viktor! :

actionviktor100200deep

Det livestreamas dessutom av Joe Ingram, streamen kan ni se i nedan länk:

( Livestream w/ Joe Ingram)

Joeviktor

“Nothing like a backdoor Quads….”

BackdoorQuads

Bataljen fortsätter på 200/400 PLO 4 bord:

IsilWith200400

Sedan började allting gå utför. Trots att Viktor “Isildur1” Blom även har turen att få in backdoor quads, så förlorar han alla stora nyckelpotter som kom efter det. Det var som att han aldrig fick möjligheten att komma tillbaka i matchen överhuvudtaget, det kändes orättvist, det kändes hårt.  Som tack för att Viktor själv hade turen att få in quads så svarar WithColor med händer som denna:

omgluckydonk

I samband med detta gick allting bara utför.  Till slut satt han på de 4 borden de spelade på med en total stack på över 1m$, bilden nedan är från precis innan Viktor även började förlora det sista han hade kvar på borden, det var något bord som han lämnade trots att han hade en stack kvar på bordet, men inget märkvärdigt.

WithColorBZ

Allt detta resulterar till slut med att Viktor tappar de 179k$ som han låg plus i början av dagens drabbning, och 697k$ mer därtill.

Isildur1 vs WithColor “Round Two” slutar alltså med att Viktor förlorar hela 697k$, och vi hoppas verkligen att han snabbt återhämtar sig från detta, tar sig i kragen, och kommer tillbaka lika stark som innan och styr upp detta, och det tror vi faktiskt att han kommer att göra. Trots denna downswing har han fortfarande en enorm upswing de senaste dagarna och nu gäller det bara att kämpa sig uppåt igen. Ta dig upp från det lilla hålet du hamnat i, i samband med denna downswing, vinn tillbaka dessa 697k$ från WithColor och ta mer därtill. Du har viljan, skickligheten och karman på din sida. Det är dags, nu är det bara en sak som gäller Viktor, och det är att du ordnar en rejäl upswing och tar dig upp från det här hålet!

“When life knocks you down, try to land on your back. Because if you can look up you can get up. Let your reason get you back up”

HoleViktor

24 Comments

 1. thailändarn har fortfarande cash att donera till viktor, göttans..

  1. Author

   Viktor valde att ta en kortare paus och vi förväntar oss därför att actionen snart är tillbaka. Viktor ”Isildur1” Blom ligger just nu +129k$ i ”Round Two” mot WithColor.

   Håll er uppdaterade!

 2. håll mig uppdaterad, sitter på kontoret på jobbet har ingen dator

 3. Big swing in the match. Viktor is now losing every pot and down 550k

 4. I like that viktor in hole pic

 5. tappar 700k, vinner tbx typ allt nästa dag.

  Just viktor things 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *