Isildur1 blir krossad av WithColor – Förlorar 697k$ [2015-08-29]

Värdelöst. Viktor blev fullständigt krossad av WithColor under deras drygt 6 timmars långa session.

Det var en session som började väldigt bra för Viktor “Isildur1” Blom, där han byggde upp sina potter till 100k$ upprepade gånger på borden, och Viktor låg till en början +179k$.

Sedan gick allt åt helvete, fruktansvärt mycket nedför. Trots att Viktor även vann en pott med backdoor quads, så lyckas han ändå inte gå vinnande ur striden. WithColor kom in i ett stim och vann i stort sett alla de största potterna. Mer specifik information gällande potter och annat samt hur det hela utspelade sig går att läsa här:  Isildur1 vs WithColor [Round Two] .

Vi hoppas verkligen att Viktor “Isildur1” Blom tar sig upp från denna downswing nu och kommer tillbaka lika stark som innan. Nu gäller det att enbart fokusera på att du Viktor faktiskt fortfarande är + strax under 2 Miljoner $ inom de senaste 7 dagarna. Detta är något du ordnar upp på nolltid. Vi väntar ivrigt på att se vad som väntar och känner på oss att en riktigt stor upswing väntar för Viktor här framöver. Det var smart att avbryta innan det gick alltför mycket nedåt, ta lite break och komma tillbaka med nya krafter.

En sak är dock säker. Varken Isildur1 eller WithColor lär känna att denna fight är över. Det väntar mer framöver, frågan är bara när.

Nu hoppas vi verkligen på att du tar dig i kragen och styr upp detta, vi finns här för dig Viktor “Isildur1” Blom!

“Hope is being able to see that there is light despite all of the darkness.”

isildur1-viktor-blom-poker-hope1

Viktor är i skrivande stund (14:38) tillbaka på PokerStars och spelar just nu 100/200 PLO 3 handed med Bullitos och fjutekk. Mest troligen är detta bara i väntan på större action, ser ingen direkt anledning för Viktor att spela någon längre session på enbart två bord på 100/200 PLO 3 handed när det dessutom är heads-up som är hans absoluta styrka och hans bästa möjlighet till stora vinster. Vi väntar därför ivrigt på vad som väntar framöver och hoppas att det väntar bättre action runt hörnet. Lycka till Viktor “Isildur1” Blom!

 isildur1low

Efter att ha spelat 3-handed under en tid utan att det egentligen inte hänt någonting överhuvudtaget, så prövar Viktor nu återigen lyckan i spelet Limit Triple Draw 2-7 mot tysken JesusLebtNOT. Viktor har på senare tid spelat mycket bra mot just JesusLebtNOT och vi hoppas att det håller i sig även denna sessionen.

Viktorius

13 Comments

 1. NEEEEEEEEEJ!

  Skämt åsido, det här fixar Viktor. Han är förfan kung, glöm inte det.

 2. Author

  Hej alla!

  Viktor är tillbaka på PokerStars efter några timmars välbehövd sömn, förmodligen är detta enbart i väntan på större action som han spelar 3-handed, vi hoppas självklart på större action framöver idag efter gårdagens misslyckande.

  Lycka till Viktor!

  / Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *