Isildur1 vs Sauce123 – [2015-09-01]

Viktor “Isildur1” Blom spelar i skrivande stund mot Ben “Sauce123” Sulsky.

Det är Limit Omaha Hi/Lo som spelas och blindsen är 1k$/2k$. Vi hoppas att Viktor startar September lika lysande som han avslutade Augusti. Mer information om hur det gick under Augusti månad kan ni läsa här: Viktor “Isildur1” Blom’s massiva upswing under Augusti .

Vi önskar Viktor lycka till, och inväntar ivrigt vad som väntar för kvällen. Vi har tidigare under dagen kunnat se både Isildur1 och WithColor sitta på vid samma PLO 200/400 bord utan att någon action påbörjades, då var det WithColor som försvann, kanske är han rädd inför “Round Four” mellan de båda? Vi får väl se gällande det.

En sak vet vi iallafall, och det är att Viktors kanonform står i sig, frågan är nu bara hur länge, och hur länge han har swingsen på sin sida och det går uppåt, och inte neråt. Vi hoppas självfallet på att det blir mer het PLO-action att vänta under kvällen, då det är ett lite mer underhållande spel att titta på än Limit Omaha Hi/Lo.

Hade det varit för några månader sedan så hade man nog snarare avrått Viktor från att spela mot Ben “Sauce123” Sulsky. Ben är en av världens absolut bästa och har spelat av stora summor pengar av Viktor tidigare år, men i den kanonform som Viktor är i just nu så tror vi på att han har goda möjligheter att gå vinnande ur den här bataljen.

Hur länge den kommer att pågå är också en bra fråga, förr i tiden var det nog så att Sauce123 spelade fram tills dess att Viktor själv valde att avsluta matchen, men som det ser ut idag och med den upswing som har varit så är det mer troligt att det är Sauce123 som kommer att välja att avsluta innan Viktor gör det, om inte bättre action kommer, kanske “Round Four” mot WithColor, eller White Color, som Viktor själv kallar honom.

Viktorben

isildur1-sauce123-20150901

Det började lite knackigt för Viktor men det ser nu betydligt bättre ut, och han har kämpat sig fram till en 100k$ stack:

Isildur100kvssauce20150901

VIKTORSAUCE0303

Som tur var tog Viktor även hand om den här potten på 242k$:

VIKTORSAUCE0314VIKTOR242k

Sedan rullade det på:

VIKTORSAUCE0317 VIKTOR

Någon timme senare anslöt även fler till kalaset:

VIKTORSAUCE0404

Sedan bestämde sig Sauce123 för att det fick räcka, han kände nog på sig att Viktor snart skulle ge honom en känga som heter duga så det var nog lika bra för honom att gå och lägga sig i bingen. Istället spelade då Viktor med grabbarna BERRI SWEET och Ravenswood13 istället, i ungefär en och en halv timme:

VIKTORBERIRSVEN0446

Även de övriga fick känna på Viktors superform vilket i sin tur tyvärr även ledde till följande:

VIKTOR0523

Viktor spelar alltså så bra just nu att hans motståndare får slut på pengar, Viktor ber Ravenswood13 om att få spela på lite högre nivåer och inte på nivåer som för Viktor är kaffepengar, men Ravenswood13 meddelar Viktor att han är för ‘broke’ just nu för att de ska kunna göra detta. Kanske spelar Viktor lite för bra just nu?

Efter att ha tröttnat på detta så väljer Viktor istället att återigen ge taktloss47 en omgång som heter duga:

VIKTORTAKT0630

Viktors form håller i sig även här och han vinner 57k$ på bara 49 händer, vilket är väldigt mycket i just Triple Draw. Då bestämmer sig taktloss47 för att han inte vill riskera att få hela rullen tömd av Viktor så även han går och lägger sig i bingen.

Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu. Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin

17 Comments

  1. Author

   Yes, gogo Viktor!

   / Admin

 1. För två år sen hade sauce spelat i dagar mot Viktor idag är han mer sparsam

  1. Author

   Det är för att Viktor är bäst i världen just nu, man behöver därför vara lite vaksam!

   / Admin

 2. Viktor won 70k dollars or 700k sek from sauce

   1. Author

    Thank you for the report Juha!

    / Admin

  1. Author

   Good Game Viktor!

   / Admin

  1. Author

   Japp, han är lite frusen just nu!

   / Admin

 3. han är tillbaka mot sauce nu

  1. Author

   Tack för rapporteringen!

   / Admin

  1. Author

   Agreed! Crush em all Viktor!

   / Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *