Isildur1 on the Hunt -Isildur1 vs Sauce123– [2015-09-02]

Viktor “Isildur1” Blom är i skrivande stund “On the hunt” efter action.

Det verkar som att det finns en väldigt stor rädsla bland de övriga spelarna gällande Viktor just nu och den superform han är i. Som ni kanske redan har läst om här så har Viktor just nu en pågående upswing som heter duga.

Redan igår började proffsen börja undvika Viktor vid borden och som ni kan läsa om här så gick det så långt att till och med Ravenswood13 nekade Viktor action på de högsta borden och ville endast spela lite lägre nivåer, något som Viktor tröttnade på ganska snabbt och gick till tysken taktloss47 istället och spelade av honom 57k$ i Triple Draw efter bara 49 händers spelande.

Viktor försvann sedan själv från borden och gick förmodligen och la sig, så mycket tid och energi som han lägger ner är självklart krävande. VIktor var sedan tillbaka idag vid 17.30 ungefär och inväntade action:

VIKTOR201509021728

Det har sedan under dagen blivit lite blandade spel för Viktor “Isildur1” Blom. Han inledde dagen med att lira lite PLO där han under den sessionen som pågick i cirka 1 och en halv timme gick plus 21k$. Sedan fortsatte det på Flo8 borden där Viktor sedan vann ytterligare 37k$. Viktor var sedan tillbaka mot tysken taktloss47:

201509022159 ISILDUR1

Här blev det återigen en väldigt kort session på endast dryga halvtimmen, där Viktor även här lyckades kamma hem 50k$. Viktor är i skrivande stund (22:14) + 233k$ under de senaste 24 timmarna, och frågan är nu bara hur länge denna enorma upswing kommer att fortsätta, och vilka som är villiga att ge honom action. Ravenswood13 som vi vet sen tidigare gladeligen gett Viktor action i stort sett precis när som helst, vågade heller inte den här gången spela högre nivåer mot Viktor:

201509022203HUNTVIKTOR

Det är alltså väldigt tydligt att Viktor nu börjar få den respekt som han verkligen förtjänar. Detta innebär dock tyvärr för oss som är intresserade av att följa honom när han spelar och se de riktigt intressanta matcherna, att det bara blir svårare och svårare för Viktor nu att hitta action. Vi väntar ivrigt på vad som kommer framöver och hoppas självklart på ännu mer 200/400 PLO action, då helst heads-up som är Viktors absoluta specialitet. Lycka till även framöver Viktor!

Viktor satte sig även ner vid samma bord som välkände Ike ‘TheLimper’ Haxton, men även här verkar det vara svårt att få till action:

VIKTORIKE201509022300

Nu är matchen igång. Det börjar dåligt dock tyvärr för Viktor.

VIKTORIKE201509022343

Det var en väldigt kort match mellan Isildur1 vs Ike Haxton. GG efter bara händer. Viktor tappar tyvärr även 68k$ i denna korta batalj mot Ike Haxton, och vi hoppas det går lika bra framöver som det gjorde innan han valde att börja spela mot Ike idag.

Viktor är nu istället återigen tillbaka och spelar mot tysken taktloss47 istället. Vi önskar honom all lycka där.

VIKTORTAKTLOSS201509030009

Det blev en kort session även där. Nu är Viktor tillbaka och spelar återigen istället 3-tabled 200/400 PLO mot Sauce123. Vi hoppas verkligen att Viktor även har turen på sin sida nu och inte bara sin skicklighet, det brukar behövas när man spelar mot Sauce123 som själv är i absoluta världsklass, vilket självklart Viktor också är, så jämnt blir det förmodligen:

VIKTORSAUCE201509030044

Det har nu hållit på i över 4 timmar, och det ser just ni riktigt bra ut för Viktor “Isildur1” Blom, det har även varit enorma swings under matchen som fortfarande pågår, nedan är några av de stora potterna, som ni ser börjar det väldigt bra för Viktor som sedan blir besvarad av Sauce123 i följande potter:

vik1

vik2

vik3

vik4

vik5

vik6

I skrivande stund (04:56) ser det väldigt bra ut för Viktor.

vikz1

Viktor lade även beslag på denna pott på 222k$ och har nu en stack på 462k$ på ett av de fyra borden.

vikz3 159k pot

vikz4 82k pot

vikz5

vikz6

vikz7

vikz8

vikz9

vikz10

vikz11

vikz12

vikz13

vikz14

vikz15

Viktor valde till slut att säga gg efter många timmars PLO-action. Viktor var under en stund av matchen upp över 400k$, men tappade sedan efter att Sauce123 lyckades knipa åt sig några potter i slutskedet av matchen. Viktor avslutade iallafall och sa gg med -128k$ i bagaget under senaste 24 timmarnas spelande.  (som även innebar visst spel mot även andra spelare, men främst mot Sauce123). . Detta innebär alltså att han hade en god möjlighet att lämna med mer än 400k$ i profit, men väljer ändå att avsluta i tid trots att han hade en downswing under slutskedet av matchen som kunde varit betydligt värre. Bra val ändå där Viktor.

vikz16gg0717

Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu. Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin

24 Comments

  1. Author

   Allas våran kära Viktor!

   / Admin

 1. Thank you for the updates

  1. Author

   You are very welcome Juha!

   / Admin

  1. Author

   Nja, just i PLO tror vi nog ändå att Viktor har ett övertag!

   / Admin

 2. Den där haxten är ju sponsrad av stars = akta sig?

  1. Author

   Det finns inget att oroa sig för!

   / Admin

 3. Vem är bäst viktor eller zlatan???

  1. Author

   Hej Zlatanera!

   Bra fråga, vi tror dock som följande:

   Poker: Viktor
   Fotboll: Zlatan kan ha ett litet övertag, även om Viktor är bra själv på fotboll och har en del erfarenhet inom just den sporten!

   / Admin

  1. Author

   Tack för rapporteringen!

   / Admin

  1. Author

   Det gör han också!

   / Admin

  1. Author

   Kom igen nu Viktor!

   / Admin

  1. Author

   Absolut, Good Game Viktor!

   / Admin

 4. Han spelar dom bästa men vinner ändå, bra där.

  1. Author

   Det är för att Viktor är världens bäste!

   / Admin

  1. Author

   Hej Fredrik!

   Bra fråga!
   Du kan följa actionen ‘live’ så att säga genom att använda dig av PokerStars pokerklient. Sedan söker du bara efter ‘Isildur1’ i sökfunktionen i klienten och sen kan du följa honom.

   Mycket nöje!

   / Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *