Isildur1 vs Haxton & co – [2015-09-04]

Efter att ha tappat sin upswing på över 500k$ under gårdagen så har Viktor återigen tagit sig i kragen och fått igång sitt spel igen. Väldigt synd att han inte gick och la sig direkt när han sa att han började bli trött, för det var under den kommande timmen efter det som han sedan tappade över 500k$ tillbaka till Sauce123. Viktor är i skrivande stund +352k$ för de senaste 24 timmarna, något som är väldigt glädjande. Det innebär att Viktor “Isildur1” Blom’s massiva upswing bara fortsätter, vilket den har gjort ett bra tag nu, läs mer om Viktors enorma upswing här.

VIKTORIKE

Under dessa senaste 24 timmar har det mest blivit action på PLO-borden och även mycket 2-7 Triple Draw, med undantag för en kort session på cirka en halvtimme i flo8 där Viktor dock tappade 58k$. Nedan följer några av de största potterna som Viktor tog hem under dagen, där det alltså blev mest action mot den välkände Ike Haxton.

isil100k

vikik79k

vikik69k

vikik80k

vikik73k

isil100k

ISIL 54kpot 292k stack

Viktor hade även nästan exakt lika stora stackar på 2 bord, varav ett var i 2-7 Triple Draw, medans det andra var PLO:

198

Vi väntar ivrigt på vad det är för action som väntar framöver, och hoppas detta håller i sig för Viktor.

Viktor är i skrivande stund (16:34) tillbaka på PokerStars och väntar på action på flo8 1k/2k.

isil09041637

Viktor har även satt sig ner vid ett PLO bord vilket glädjer. Den bästa actionen kommer just på PLO borden och vi hoppas att hans fight med WithColor snart fortsätter. Vi har sett under de senaste dagarna att de har varit på väg att spela headsup igen, men att det av olika anledningar inte har blivit något. Senast de båda satt ner vid samma bord så var WithColor tvungen att lämna innan de ens hade börjat “Round Four” de båda emellan av någon anledning, så där blev det heller ingenting. Nu är det snart helg och vi hoppas att vi kan få en “Round Four” under helgen som kommer. Annars är det mest troligt att det blir action mot Sauce123 eller Ike Haxton, där vi även där tror att Viktor har goda möjligheter att vinna stora summor pengar.

Utöver PLO blir det mest troligen även action i 2-7 Triple Draw, där de mest tänkbara motståndarna är taktloss47, JesusLebtNOT, men vi ser även att den gamle Zugwat har börjat visa sig vid highstakes-borden igen, och för er som inte vet vem det är så kan vi iallafall säga att Viktor brukade spela långa sessions mot honom förr i tiden, så även där finns det möjligheter för ganska trevlig action, 2-7 Triple Draw är inte ens i närheten av så spännande och roligt att titta på som PLO, men Viktor brukar vara bra på att spela in bra med pengar på de borden innan han sedan går vidare till PLO, då 2-7 Triple Draw är ett av Viktors bästa spel, och även om det är mer intressant att titta på när Viktor spelar PLO än 2-7 Triple Draw, så får man nog erkänna att han är snäppet bättre i 2-7 Triple Draw än vad han är i PLO.

Viktor är ju dock även riktigt bra i flo8,  där Viktor en gång i tiden när FullTiltPoker fortfarande hade sina highstakes-bord kvar, lyckades med bedriften att spela upp sig till en stack på hela 996k$, och var endast 4k$ kvar till att gå över 1 miljon dollar på bordet, men tappade sedan stora delar av dom pengarna. Detta var då mot Carlooo13  (även känd som Ravenswood13) på PokerStars, och när Viktor och han spelar highstakes kan det ofta bli väldigt långa sessions. Nedan kan ni se hur det såg ut då när de möttes den där natten på FullTiltPoker:

H6dmtrl

19KVCz8

Även om PokerStars inte har några 2k/4k bord för flo8 så hoppas vi självklart på liknande stackar för Viktor på borden på PokerStars, och bevisligen kan han spela upp pengarna till enorma summor i stort sett oavsett vilket spel han spelar.

Precis som vi förutspådde är nu Viktor tillbaka mot käre gamla Zugwat:

VIKZUG

Resultatet av 8-games bordet ni ser här ovan blev varken bra eller dåligt, han lämnade det efter 177 händer med 203$ profit. På PLO bordet spelade han bara 40 händer, där han vann 7k$.

Viktor tar i skrivande stund (20:39) ett kortare break. Det gick ganska dåligt för honom till en början mot Zugwat, men han kämpade sedan tillbaka och lyckades samla på sig en stack på 90k$:

VIK90k

Detta innebär just nu att Viktor är +-/0  mot Zugwat idag, efter att ha tappat 63k tidigare idag mot Zugwat.

Viktor är i skrivande stund (22:41) tillbaka från sitt break som varade från (20:39). Lycka till under kvällen Viktor.

Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin

15 Comments

  1. Author

   We understand you!

   / Admin

  1. Author

   Så ska det låta, fortsätta heja på våran hjälte!

   / Admin

  1. Author

   Det tackar vi för!

   / Admin

  1. Author

   Viktor är duktig ja!

   / Admin

 1. Här jobbar man för strax över 100kr i timmen och kolla viktors timlön….

  1. Author

   Du riskerar heller inte att förlora sådana summor som Viktor riskerar, men självklart hoppas vi att han bara ska fortsätta vinna nu!

   / Admin

 2. upp som en sol, snart ner som en pannkaka?

  1. Author

   Det verkar inte som det, har gått bra för Viktor nu ett bra tag!

   / Admin

 3. Go in for your dinner tommy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *