Isildur1’s upswing passerar 3 Miljoner Dollar – [2015-09-05]

VIKTOR3m

Det är med stor glädje som vi idag kan meddela att Viktor “Isildur1” Blom nu har passerat 3 Miljoner Dollar i sin nuvarande upswing. Detta är en upswing som ni kan läsa mer om i detalj här:

Viktor ”Isildur1” Blom’s massiva upswing [2015-08-31]

Detta är väldigt trevliga nyheter, något som man för en tid sedan trodde inte kunde vara möjligt. Statistiken vi går efter är för de senaste 30 dagarna, men upswingen började egentligen inte förrens så sent som 2015-08-21. Ni kan även följa bönstjälken här , som är en sida under arbete som visar hur det går för Viktor just nu i form av en bönstjälke. Det var heller inte länge sedan vi startade denna sida. Sidan startades datumet 2015-08-24, dvs samma dag som Viktor hade nått 1 Miljon Dollar på sin upswing. Då hade vi en förhoppning om att det hela skulle ligga i sig och tänkte att Isildur1.se skulle vara en väldigt bra ide med tanke på att det nu såg ut att gå väldigt bra för Viktor. Mer rätt kunde vi inte ha, och Viktor har idag hållt i denna upswing sen dess och har nu alltså passerat 3 Miljoner Dollar.  Viktor upplever just nu en av de bästa tiderna under sin karriär inom pokern, och vi hoppas att han kan glädjas av det lika mycket som vi gör.

Det var inte alls många veckor sedan vi såg Viktor “Isildur1” Blom spela på bord så låga som 75 / 150 flo8. Även här följde vi honom men inte via någon hemsida, utan enbart via PokerStars klienten. Man hade förhoppningen om att det skulle gå bra för honom, och vissa dagar gick det otroligt bra, tills det tog stopp. Det var ofta mindre upswings på 50k$-100k$, som han sedan tappade lika fort. Sedan när han helt plötsligt 2015-08-21 hade tagit sig upp från en downswing på 200k$, och sedan uppföljde detta med en 600k$ upswing, som vi märkte att det här kan ju faktiskt bli något.

Sedan växte det, enormt. Bara 2 dagar senare var han uppe i över 1 Miljon Dollar. Då bestämde vi oss för att starta denna sida i Viktor’s ära. Redan samma dag som vi startat sidan, svarar Viktor med att utöka sin upswing med ytterligare 1 Miljon Dollar, han var nu uppe i över 2 Miljoner Dollar datumet 2015-08-25. Sedan fortsatte han redan dagen efter det med ytterligare 300k$, och nu började han närma sig 2 och en halv Miljon Dollar. Datumet blev sedan 2015-08-27 och vi inväntade att han skulle precis gå över 2.5 Miljoner Dollar för att sedan kunna släppa ett större blogginlägg om detta. Då händer det ofattbara. Viktor tappar närmare 700k$ mot WithColor i deras “Round Two”, och nu var det fara och färde.

Viktor var nu nere på 1.7 Miljoner Dollar i sin upswing, och nu såg det mörkt ut med vårat blogginlägg för 2.5 Miljoner Dollar, och vi hade misstankarna om att vi aldrig skulle kunna släppa det. Viktor svarar dock med samma mynt redan dagen efter, och ligger återigen precis under 2.5 Miljoner Dollar. Att se honom kämpa sig tillbaks mot WithColor så pass tidigt var riktigt roligt att titta på, sedan hände det. Viktor passerar 2.5 Miljoner Dollar datumet 2015-08-31, varpå vi då också släpper inlägget som vi har länkat här ovan.

Viktor har sedan efter detta spelat mest PLO, där det varit action främst mot Sauce123 och Ike Haxton, inga dåliga namn där inte. Även här har det gått bra för Viktor, tillsammans med några fina sessions på 2-7 Triple Draw, flo8, och 8-games borden. Mer om tiden efter att Viktor passerat 2.5 Miljoner Dollar kan ni läsa om i nedan länkar:

Isildur1 vs Sauce123 – [2015-09-01]

Isildur1 on the Hunt -Isildur1 vs Sauce123– [2015-09-02]

Isildur1 vs Haxton & co – [2015-09-04]

I samband med lanseringen av denna sidan när han precis hade uppnått 1 Miljon Dollar med sin upswing, så fortsätter han alltså att vinna och ökar på den ytterligare. Bättre start än så kunde vi inte ha fått med Isildur1.se, något vi självklart är enormt tacksamma för. Att våran hemsida skulle ha påverkat Viktor’s spel som vissa verkar påstå är självklart inget som stämmer, även om det är möjligt att han har tittat in på sidan. Viktor är en av, om inte världens absoluta bästa pokerspelare, han är tillräckligt motiverad med eller utan någon hemsida om honom. Dagarna när det var action mellan Isildur1 och WithColor var även dagarna då vi hitills fått absolut mest besökare till våran hemsida, och främst då till våran blogg.

Som ni märker så fortsätter vi dock att blogga dagligen om hur det går för Viktor, även när det inte sker stora händelser som bataljen mot WithColor. Självklart har vi betydligt färre besökare de dagar då det inte är lika mycket action för Viktor, men det är naturligt och logiskt att det blir så. Det finns självklart inte lika mycket intresse för att läsa om att Viktor vinner 100k$ på 2-7 Triple Draw, som när han spelar av någon över en Miljon Dollar, i ett betydligt mer intressant spel att titta på i PLO, än 2-7 Triple Draw. Det går i ärlighetens namn inte riktigt att jämföra, det är så pass mycket mer intressant, fartfyllt och spännande att raila ett spel som PLO på borden 200/400 hos PokerStars, än vad det är att raila 2-7 Triple Draw 1k/2k.

Hur ser det då ut med besökarna till sidan? Jo, som ni även kan se utifrån att personer kommenterar på bloggen och att vi fortsätter att rapportera om vad som händer gällande Viktor “Isildur1” Blom, så kan vi utan att säga för mycket säga att det är ett betydande antal som besöker hemsidan. Det är även normalt att det bara är ett litet fåtal som kommenterar, även om många finner nöje och intresse av sidan i sin helhet. Det fungerar lite som populära YouTube klipp till exempel, där det kan vara enormt mycket visningar, men desto mindre kommentarer, tummar upp / tummar ner och så. De absolut flesta väljer att helt enkelt bara ta del av texten/videon och sen tycker dom att dom har gjort sitt, och det är inte något problem för oss. Det räcker med att vi ser att ni kommer in och läser om det vi skriver för att vi ska vara tillräckligt engagerade att hålla sidan vid liv. Sanningen är att vi kommer att fortsätta skriva om hur det går för Viktor även om antalet besökare skulle minska väldigt mycket, som följd av att Viktor nu framöver kanske väljer att ta det lite lugnare med sitt spelande nu när han jobbat upp en bankrulle på över 3 Miljoner Dollar.

Känner vi dock Viktor rätt så kommer detta inte ske, eftersom att han är en så pass underhållande och duktig spelare att han kommer fortsätta att ge oss intressant action att skriva om. Vi visste att Viktor var en av världens absolut bäste, om inte den bästa i världen, men vi hade inte ens kunnat drömma om att det skulle gå såhär bra för honom. Som det även har skrivits om på vissa sociala medier och olika pokerforum runt om i världen, främst då i Sverige (vilket inte är konstigt alls eftersom vi är mest inriktade på svenska läsare, även om vi även har mycket besökare från andra länder, och som talar andra språk än Svenska), så tycker även vi att det känns nästan lite för bra för att vara sant detta. Vi vill dock beklaga att ni som inte kan Svenska behöver använda er av Google Translate för att översätta texten så att ni själva kan förstå den, men vi kommer dock förbättra detta snart då vi inom en snar framtid kommer att börja publicera inlägg på Engelska. Som det ser ut idag har vi dock besökare från flera delar av världen, och utan att direkt dela med oss hur statistiken och allt sådant ser ut i detalj, så kan vi meddela att detta är länderna som ligger i absoluta toppen när det kommer till var i världen våra besökare främst befinner sig:

  1. Sverige
  2. Kalifornien
  3. New York
  4. Nederländerna
  5. Ryssland

Det är alltså en stor mängd av besökarna som är från just Sverige, vilket känns väldigt roligt, och självklart även väldigt väntat. Att USA sedan skulle ta både andra, och tredjeplatsen kändes dock lite förvånande. Vi hade trott att våra europeiska grannländer skulle visa lite mer intresse för Viktor, men det kommer väl förhoppningsvis när danskarna, norrmännen, och finnarna har vaknat till liv. Vi har även några bubblare, med bubblare menar vi platser i världen som vi är förvånade över att det befinner sig människor i som har besökt våran sida, vi har alltså besökare även från följande, oväntade platser i världen:

Brasilien, Peru, Argentina, Tunisien, Egypten, Kenya, Indonesien, Kina m.fl,  vi har till och med besökare från Fillipinerna.

Att det finns människor bosatta i dessa områden i världen som också är intresserade av hur det går för Viktor “Isildur1” Blom är väldigt glädjande, och det bevisar bara det vi alltid har trott, att intresset för Viktor är stort över hela världen. Vi ser även att många av besökarna är återkommande, vilket även bevisar att dom flesta ändå är okej med att använda sig av Google Translate funktionen som finns implementerad här på bloggen. Med detta sagt, så lär ni då även förhoppningsvis läsa detta på erat egna översatta språk:

“Vi ser er, och vi ska göra vårat bästa för att även ni ska kunna få en så trevlig läsning som möjligt. Tack till alla er runt om i världen som visar intresse för Isildur1.se och även är med och hejar på Viktor i hans jakt på miljonerna. Det betyder mycket för oss, och förmodligen även mycket för Viktor själv. “

Att Viktor i samband med våran lansering av denna sida bara fortsätter, och fortsätter, med att öka på sin upswing. Det har gått bättre för Viktor än vi någonsin kunnat förvänta oss. Vi tror även att Viktor själv kan ha lite svårt med att ta in det som verkligen har hänt. Självklart har han haft enorma upswings, och även downswings tidigare i sin karriär, men det är så pass länge sen nu, och att under en så kort tid gå från att grinda 75 / 150 flo8, och spela 100/200 2-7 Triple Draw mot ryssar, till att ha en upswing på över 3 Miljoner Dollar, måste kännas enormt skönt. Nu har Viktor verkligen möjligheten att öka på sina vinster och sin upswing ännu mer, och behöver inte oroa sig för att han behöver gå ner i några nivåer, även om han skulle tappa några 100k$. Även detta lär göra att han i slutändan kommer att kunna prestera bättre, när han vet att han inte har just den pressen och stressen på sig.

 Tillbaks då till Viktor “Isildur1” Blom’s enorma upswing.

Viktor’s upswing har nu alltså gått över 3 Miljoner Kronor som ni kan se i nedan graf:

3.124M2015-09-05

 (Statistiken kommer från HighstakesDB.com, och originalbilden är från PokerNews.)

 Vi önskar därför Viktor “Isildur1” Blom ett stort lycka till även framöver, och kommer självklart hålla er uppdaterade med vad som händer. Vi hoppas att vi inte kommer behöva rapportera om några downswings, utan att vi kommer kunna fortsätta rapportera om att Viktor’s upswing bara fortsätter, och fortsätter. Vem vet egentligen var detta kommer att sluta?

Uppdatering kl 18:00:

Vi har nu lite tråkiga nyheter att berätta om. Det blev raka motsatsen mot vad vi ville behöva rapportera om efter att ha skrivit detta inlägg, vi behöver nu rapportera om en mindre downswing.

Viktor är nu de senaste 24 timmarna -235k$. Detta efter att ha tappat en hel del mot käre gamle Zugwat, samt efter att ha förlorat ytterligare 111k$ under PLO som spelats under dagen. Vi hoppas därför att det kommer att gå bättre för Viktor framöver här nu under dagen, och att hans upswing håller i sig. Viktor har dock bara spelat 171 händer sen han kom tillbaka efter att ha varit borta från borden i lite drygt 7 och en halv timme. Detta innebär att Viktor förhoppningsvis har väldigt mycket energi och kraft kvar till resten av Lördagen här och vi hoppas att det kommer gå bra för honom.

viktorggzug292k

Viktor hade ett tag över 200k$ på detta bordet i denna session, men tappade sedan och valde sedan själv att säga gg och avsluta vid halv 8 tiden imorse. Vi tror dock att även denna Triple Draw action mot Zugwat kommer att fortsätta och kommer självklart hålla er uppdaterade även där.

VIKTORFALL201509051801

Viktor hade heller inte myntet på sin sida under PLO actionen under dagen heller, och det var där han förlorade 111k$. Vi tror samma sak här som gällande Triple Draw mot Zugwat, att även denna action kommer att fortsätta, det bästa vore nog om han valde att spela heads-up mot någon, som är Viktors absoluta specialitet, men vi får se vad kvällen har att ge oss. Med -235k$ senaste 24 timmarna i bagaget har Viktor “Isildur1” Blom hamnat på grund helt enkelt, men får nu vända skutan åt rätt håll igen, något vi vet att han är skicklig nog att göra.

Uppdatering kl 18:15:

Isildur1 vs Zugwat fortsätter i detta nu, och vi hoppas att Viktor nu vänder den där skutan i rätt riktning, det kan vara farligt att stanna på grund under en längre tid.

isilzug1814

Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin

1 Comment

  1. Thank you for the blog and hard work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *