Isildur1 fortsätter jakten – Stoppas av The Rock – [2015-09-05]

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

Som ni kan läsa om i inlägget vi skrev innan detta så har Viktor’s upswing nu passerat 3 Miljoner Dollar. Det kan ni läsa mer om här.

I skrivande stund (00:40) har Viktor inte hunnit spela så mycket för denna dagen ännu. Det senaste är att han för tillfället spelar 2-7 Triple Draw mot käre gamle Zugwat, men Viktor har även sent under gårdagskvällen spelat mycket mot bland andra Ike Haxton. Tidigare under gårdagen trodde vi dessutom att “Round Four” mellan Viktor “Isildur1” Blom och Sean “WithColor” Rafael skulle återupptas, men de spelade bara en kortare session på 3 bord, det blev aldrig någon riktig fight de båda emellan, något som vi självklart fortfarande hoppas på kommer att återupptas senare.

Det såg dock lovande ut när Viktor frågade Ike Haxton i chatten om han var okej med 4 bord, och då tänkte vi att nu blir det åka av, men icke. Precis efteråt ändrar sig Viktor, varför undrar då ni? Jo, för att The Rock går på Kanal 5. Där missade vi vad som kunde varit en epic fight mellan Viktor Blom och Ike Haxton, men eftersom att The Rock slutar strax efter 1 tiden nu om lite drygt en halvtimme, så hoppas vi att det är möjligt att den fighten istället kommer nu när som helst under natten. Under tiden Viktor kollar på The Rock (som för övrigt är en helt okej film) så spelar han även lite avslappnat på 2-7 Triple Draw 1k/2k mot just Zugwat återigen, de båda fortsätter alltså sin batalj. Viktor hade även en del stora potter mot Ike Haxton den tid de hann spela mot varandra, och självklart kommer ni att kunna se dom här nedan. Det gick mycket fram och tillbaka just mellan dom två. Gårdagen kan dock sammanfattas som följande:

Viktor kommer tillbaka efter att ha varit borta från borden i lite drygt 8 timmar, och börjar med att spela PLO, där han på flera bord under några timmars spel förlorar närmare 111k$. Sedan fortsätter han med lite 2-7 Triple Draw, och vinner där 28k$. Viktor avslutar dock där efter bara 43 händer, och väljer istället att gå tillbaka till PLO-borden. Där förlorar han återigen 33k$. Då går han sedan tillbaka till 2-7 Triple Draw, och vinner 10k$. Efter det har det bara varit PLO under hela dagen, där det har gått väldigt mycket fram och tillbaka. där han för närvarande vunnit 50k$.

Slutsatsen av allt detta blir alltså att Viktor är back 163k$ för de senaste 24 timmarna, eftersom att en del sessions från innan han gick och la sig finns med. De motståndare han har mött i de olika spelen har främst varit Zugwat och Ike Haxton, men även spelare som cumicon och WithColor har tittat in för kortare besök på borden.

Vi hoppas nu på att Viktor återupptar fighten mot Ike Haxton och att det blir 3 bord som spelas nu när The Rock tar slut på Kanal 5, men vad som väntar nu över natten kan enbart Viktor själv veta. Vi hoppas oavsett vad han väljer att spela för spel att han kommer att fortsätta vinna och låta oss bygga på våran bönstjälke uppåt, istället för att kapa av den neråt.

Här nedan följer några bilder från gårdagen, och självklart kommer vi att uppdatera inlägget framöver under dagen med hur det går för Viktor under natten som väntar, där det förhoppningsvis blir en hel del PLO-action mot Ike Haxton.

isilcum20150906

Isildur1117kpot20150906

isildurwithcolor

Det har alltså funnits väldigt goda möjligheter till att påbörjas någon större action heads-up mellan Isildur1 vs någon, men det har inte blivit av i någon längre utsträckning. Först trodde vi att det skulle bli en längre batalj mot cumicon, där hade vi fel. Sedan trodde vi när vi såg att det bara var Isildur1 och WithColor som spelade mot varandra på  2 bord i 200/400 PLO att det skulle bli en större fight dom emellan, även där hade vi fel. Sedan när det äntligen verkar vara dags för en längre heads-up battle, på 3 bord dessutom, mot just Ike Haxton, så stoppas actionen av att The Rock går på tv, tack för det Kanal 5.

TheRockstopsaction20150906

Uppdatering (01:07):

The Rock är nu slut om 3 minuter och det verkar bli precis som vi hoppades på. Det blir mer action mot Ike Haxton, och det är PLO som spelas.

VIKTORIKE201509061

VIKTORIKEROCK1

Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin

2 Comments

  1. Tommy told me viktor lost n the end. Your dinner will be ready at 3 tommy

  2. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *