Isildur1 vs Zugwat – Enorm comeback från Viktor [2015-09-09]

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

Som ni säkert redan vet om så har Viktor haft en enorm upswing under den senaste tiden, något som dock tyvärr förändrades när det inte gått lika bra i spelandet under de senaste dagarna, med undantag för en väldigt välspelad batalj mot Sauce123 på PLO-borden.

Viktor “Isildur1” Blom har nu spelat en extremt lång session mot käre gamla Zugwat. Till en början såg det väldigt bra ut för Viktor, men han tappade snabbt och började förlora händer. Sedan drog Zugwat på i maxfart och låg som mest plus på ett och samma bord.  Det hela fortsätter sedan med att Viktor gör en makalös comeback och lyckas med bedriften att vinna tillbaka över 400k$ på 2-7 Triple Draw mot Zugwat. Nedan följer bilder från deras batalj, som just nu pågår. Detta var enormt bra gjort av Viktor som alltså låg minus stort mot Zugwat, för att sedan ta sig i kragen och hamnar i ett bra läge och uppföljer det med en upswing i deras session på närmare 500k$. Detta är dessutom den första sessionen Viktor spelar efter att ha vunnit närmare 500k$ från Sauce123, vilket innebär att Viktor just nu återigen har återupptagit sin enorma upswing.

Värt att även lägga på minnet är att detta var under enbart 1 timmes spel mot Ben “Sauce123” Sulsky, något som får anses extremt bra från Viktor’s sida att göra så bra ifrån sig mot en sådan bra motståndare. Annars brukar man tala om att man bör undvika Ben (även den andra Ben, även känd som Ben86) då de är bland de absolut bästa i världen på PLO. Ska man dock spela dom stakesen som Viktor gör är det dock nog väldigt svårt att hitta så mycket annat motstånd på dom nivåerna, och återigen har Isildur1 alltså bevisat att han är minst lika bra som dom och även har förmågan att fullständigt krossa dom i vissa matcher. Bra där Viktor.

Det började kännas oroligt när Isildur1 började med sina 100k$ rebuys, något som inte är vanligt att se, framförallt inte på 2-7 Triple Draw 1k$/2k$ borden där potterna brukar ligga på runt 15k$ när Viktor spelar mot någon, och då började nog många oroa sig att det skulle börja gå utför för Viktor. Det gjorde det även enormt mycket till en början, men som ni kan läsa om här gjorde han alltså en makalös comeback efter detta, något vi självklart är väldigt glada för, enormt bra spelat Viktor.

Vi väntar nu ivrigt på vad som väntar framöver och önskar självklart Viktor “Isildur1” Blom all lycka även framöver nu i veckan, och kommer självklart att hålla er uppdaterade med vad som händer och hur det går för honom.  Bilderna som följer här nedan är från nattens batalj, och som ni kanske redan förstått så är tidslinjen uppifrån och ner, vi kommer alltså börja med hur det såg ut i början av sessionen, och hur det såg ut när Zugwat hade det enorma övertaget i matchen, följt av hur det såg ut när Viktor själv började vinna tillbaka och byggde på sin enorma rulle på bordet. Vi hoppas ni finner nöje av bilderna nedan och vi hoppas att Viktor’s framgång nu bara kommer att fortsätta.

VIKTORVSZUGWAT0909

Zugwat168kstack

reloadVik

0032

0309

0338

0353

03432

0437

0442

0512

0743

0808

0832

0837

0856

 Bataljen är i skrivande stund (09:22) fortfarande igång, där Viktor tyvärr nu har tappat lite och är nere på följande stack:

vik458

isil402

Till slut bestämmer sig Viktor för att det är gg. Detta efter över 16 timmars spel, med enbart små breaks som varade i högst 15 minuter, något som får anses väldigt starkt jobbat att hålla på så länge utan några längre breaks.

Här hade han alltså tappat ner till 402k$ från att som mest ha haft över 550k$ på bordet, detta får dock ändå anses som extremt bra av Viktor som tog sig tillbaka enormt bra i matchen, något som man tyvärr inte kan säga om Zlatan & co i det svenska landslaget, som gjorde en bedrövlig insats mot Österrike, skämmes.  Viktor tappade dock 180k$ de sista 2 timmarna av bataljen mot Zugwat och det är väl det enda negativa vi egentligen kan säga om den matchen mot Zugwat, samt att han tappade så mycket i början såklart. Allt som allt gick det dock bra med tanke på att han tog igen det så bra och så mycket, bra jobbat där Viktor!

Uppdatering kl 22:10:

Viktor har inte spelat mycket alls sen den långa matchen mot Zugwat, något som känns förståeligt när man spelar så länge, framförallt i ett så enformigt spel som 2-7 Triple draw, han har dock lyckats samla på sig 90k$ i 100 händers PLO, samt ytterligare 28k$ i lite drygt en och en halv timmes flo8 spelande. Nu väntar vi ivrigt på vad som väntar framöver och hoppas självklart på lite PLO action, även om Viktor självklart är en av de bästa i världen även på andra spel, så som 2-7 Triple Draw, flo8, mixed games, med mera. Lycka till nu Viktor och låt detta hålla i sig!

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

1 Comment

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *