Isildur1 +445k~ senaste 48 timmarna [2015-10-02]

Viktor “Isildur1” Blom har börjat Oktober månad år 2015 väldigt bra. Viktor har inte fokuserat på något enstaka spel,

utan spelat allt från 2-7 Triple Draw, till Mixed 8-games, till PLO, till flo8, där det har gått väldigt bra. Isildur1 är nu +445k$~ under de senaste 48 timmarna och har därmed fått en väldigt bra start på Oktober månad. Det hela började med att han spelade på de lite lägre borden, mixed 200/400, följt av 2-7 Triple Draw 500/1k, och efter framgång på dessa bord gick Viktor direkt upp i nivå till där han hör hemma, Mixed 400/800, 2-7 Triple Draw 1k/2k, och började även spela en hel del 100/200 PLO. Även här hade han framgång, och har egentligen bara haft några direkta förlustsessions under nattens mixed 8-games spel, där han tappade dryga 13k$, respektive 14k$ på 8-game ringgame.

Detta har nu alltså resulterat i att Viktor “Isildur1” Blom är +445k$~ under de senaste 48 timmarna. Vi kommer självklart att hålla er uppdaterade med vad som händer härnäst, och hoppas verkligen att detta håller i sig, vi vill väldigt gärna se en 1m+$ upswing igen. Med en såhär bra start på Oktober månad är det inte helt otänkbart att han kan lyckas med en lika stor upswing som under Augusti, som du kan läsa mer om i länken nedan:

Viktor ”Isildur1” Blom’s massiva upswing [2015-08-31]

Viktor “Isildur1” Blom har haft det lite svårt mot just thecortster i 2-7 Triple draw under egentligen hela det senaste året, men har kämpat på bra och som vi ser här så har han väldigt goda möjligheter att även vara den som kommer vinnande ur striden, något som självklart är väldigt positivt. Jämför man med andra motståndare i just 2-7 Triple Draw så hade vi nog föredragit om han valde att spela mot just Zugwat, då thecortster känns som en betydligt svårare motståndare än Zugwat i 2-7 Triple Draw, och som vi rapporterat om tidigare så har Viktor haft enormt långa sessions mot just Zugwat tidigare:

Isildur1 vs Zugwat – Enorm comeback från Viktor [2015-09-09]

Nu hoppas vi självklart att detta håller i sig för för Viktor “Isildur1” Blom, och ger er här nedan en kortare sammanfattning från den upswing Viktor för tillfället befinner sig i, förhoppningsvis håller den i sig under de kommande dagarna, med tanke på hur snabbt uppåt det har gått förut, så behöver inte en ny 1 Miljon Dollar’s upswing vara speciellt långt borta.

ISILCORT200

Efter att ha haft stor framgång denna session mot thecortster, så valde Viktor “Isildur1” Blom att lämna bordet, efter att thecortster försvann i några minuter. Viktor hade uppenbarligen ingen lust att sitta och vänta på att thecortster skulle komma tillbaka, och öppnade istället upp många olika bord för att invänta action:

ISILGRIND1

Efter att ha väntat på action ett tag så kom helt plötsligt JRB (Jaqueline) online, och eftersom att han är ansedd som lite av en dålig spelare, åtminstone jämfört med de övriga highstakes spelarna som spelar online dagligen, medans JRB helt enkelt bara kan spela online när han är på semester. Borden fylldes snabbt och Viktor var inte speciellt sent ute med att själv joina och vara med i hetluften:

ISILJAQ1

Sedan blev det en ganska lång väntan på att hitta någon direkt action, med undantag för lite mixed 8-games, men till slut anslöt sig taktloss47 till borden och då började en het batalj mellan Viktor “Isildur1” Blom och Sebastian “taktloss47” Ruthenberg, där det till en början såg illa ut för Viktor, men däremot återhämtade han sig väldigt snabbt och det var slutligen taktloss47 som valde att avsluta bataljen för att förhindra att bli helt krossad av Viktor “Isildur1” Blom:

ISILTAKT1

ISILTAKT2

Efter att ha gått vinnande även ur den här striden mot taktloss47, var det sedan lite mer avslappnat PLO som väntade, och kombinerat med 8-game så var det här nattens spel även avslutades, där Viktor “Isildur1” Blom tappade en del under slutet av dagen, men med 445k$+~ under de senaste 48 timmarna. Bra början på Oktober!

VIKTORLAST1

Believe in yourself, take on your challenges, dig deep within yourself to conquer fears.

Never let anyone bring you down. You got to keep going.

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

13 Comments

 1. greetings from kenya, cheering for u vik

  1. Author

   Wow, nice too see railers from Kenya!
   Keep up the good work!

   / Admin

 2. Han har ju vunnit väldigt mycket senaste året, det är jävligt coolt!

  1. Author

   Oerhört, väldigt positivt och coolt!

   / Admin

  1. Author

   Du är varmt välkommen, Herman!

   / Admin

  1. Author

   Tack för kommentaren Wamme!
   Instämmer, mycket bra kämpat av Viktor!

   / Admin

 3. Han har nyligen investerat pengar tydligen, därför han sagt att han varit ‘kort på pengar’ på Stars kanske?

  1. Author

   Hej FunkyBeat!

   Bra fråga, att vara “kort på pengar” på PokerStars kan betyda så mycket olika saker, kan helt enkelt också vara så simpelt att han inte hade gjort insättningar på speciellt mycket under dagen och då för stunden hade ont om pengar på PokerStars, även om senaste bataljerna mot Phil Ivey varit x-booked så ska han ha betydande summor kvar från sin enorma 3 Miljoner Dollar’s upswing.

   / Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *