Isildur1 i het PLO-action – [2015-10-03]

Viktor “Isildur1” Blom kämpar vidare efter sin upswing som vi rapporterade om under gårdagen här:

Isildur1 +445k~ senaste 48 timmarna [2015-10-02]

Efter att vi rapporterade om upswingen under gårdagen så har Viktor “Isildur1” Blom fortsätt med att spela 2-7 Triple Draw, just mot thecortster. Till en början såg det inte speciellt bra ut, och Viktor hade tappat en hel del på bordet och det såg ut som att det hela började att gå utför:

isilcort2

Sedan fortsatte spelet på ett annat bord, där Viktor kämpade på väldigt bra:

isilcort3

Tyvärr så lyckades dock thecortster kämpa sig tillbaka i matchen, och sedan avslutades denna session, där det ett tag såg ut som att Isildur1 skulle lämna med en betydande vinst på bordet.

Efter att ha spelat en hel del 2-7 Triple Draw i ett antal timmar mot thecortster, så bestämde sig Viktor “Isildur1” Blom att han istället skulle pröva lyckan på PLO-borden, där han även där haft framgång under den senaste tiden. En kortare sammanfattning av PLO-actionen följer här nedan, mycket nöje:

isilplo1

isilplo2

Fin hand av Isildur1, som får in färgen på rivern, och som alltid när Isildur1 vinner potter mot Ben86 så är det dubbel glädje som följer. Det är dags att Viktor tvålar till honom ordentligt, något som det ser ut som att han är på mycket god väg att kunna göra inom en väldigt snar framtid.

isilplo3

Fin hand även här, där Isildur1 återigen lyckas få in färgen på rivern, här är det båden ben86 och wrumwrum grabben som får smaka på Isildur1’s vrede, kan inte bli mycket bättre än så. Fint.

isilplo4

Viktor får in sina färgdrag mycket lyckosamt just nu! Vi gillar verkligen när Isildur1 spelar potter mot just 1-ronnyr3, inte för att han på något sätt är direkt dålig, men det känns som att Viktor har ett väldigt bra grepp om hans spel, något som självklart talar till Viktors fördel.

isilplo5

Kungen från Ed plockar här upp kåken, den tackar vi för Ben86. Tittar man tillbaka väldigt långt bak i tiden så minns vi att Ben86 haft en enorm tur mot Viktor genom tiderna, därför känns det som dubbel glädje när Viktor tar hem en pott mot just Ben86.

isilplo6

2 potter på nästintill exakt samma summa på 2 olika bord, återigen fint jobbat där Isildur1.

isil64kpot

Isildur1 tvålar till finnen ordentligt och plockar hem en 64k$ pott med triss i kungar.

Klockan är just nu 01:32 och Viktor “Isildur1” Blom fortsätter att kämpa vidare på PLO-borden, och självklart kommer vi att hålla er uppdaterade gällande hur det går för honom framöver!

isil40kpot

Isildur1 fortsätter att få in färgen, den här gången hade han inget behov av rivern för att få in den handen, men återigen en väldigt fin hand av Viktor. WRUUUUM får helt enkelt ta bilen och brumma iväg, han har inget här att hämta.

isil40kpotben

Återigen en väldigt fin pott till Viktor “Isildur1” Blom’s favör. En hand senare, och en mycket välbehövlig pott, och en fin stege för Isildur1, där satt den!

isil67kpot

Här plockar Viktor enkelt hem handen utan att ens låta den gå till showdown. Detta var även den sista handen som Viktor “Isildur1” Blom spelade på just dessa PLO-bord, i och med att han sedan efterfrågade “deep ante” i chatten, där de övriga spelarna följde efter som katten gör efter musen egentligen, då det blev kö väldigt fort bara någon minut efter att Isildur1 satt sig ner på de nya PLO borden tillhörande deep/ante.

isil73kpotante

Det börjar sedan mycket bra för Isildur1 på PLO borden med Deep/Ante, där han här får in kåken på rivern mot självaste Phil “RaiseOnce” Ivey, snyggt där Viktor, nu börjar det verkligen att likna något!

isil174kpotlose

Extremt tråkigt. Isildur1 förlorar här en riktigt stor pott på 174k$ mot just Ben86. Nu är känslan att den här nattens PLO-action snart är över, om Viktor inte har turen att få in någon stor pott, och det väldigt snart. Att de körde potten 2 gånger (Run it twice) hjälpte tyvärr inte den här gången för Isildur1. Nu hoppas vi verkligen att Viktor vinner några stora kommande potter framöver.

isil80kpotante

Såja! En bra på början på återhämtningen från den förlorade 174k$ potten här ovan, där Isildur1 återigen hamnar i en stor pott mot just Ben86 och lyckligtvis går vinnande ur striden den här potten, nu hoppas vi på fler stora potter till Viktor framöver här.  Kör hårt!

Tyvärr återhämtade sig Viktor “Isildur1” Blom aldrig riktigt från den förlorade 174k$ potten, efter att ha vunnit ovan pott på 80k$ så gick det bara utför.

Isildur1 har nu gått -162k$ under de senaste 4 timmarna, och som det ser ut just nu så har han valt att ta ett break.  Vi hoppas verkligen det går bättre för Viktor framöver här nu under Lördagen och att han har bättre lycka på PLO-borden framöver.

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

4 Comments

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

  2. Ty for update. I missed the games getting water from the well

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *