Isildur1 fortsätter på PLO-borden [2015-10-04]

Det har varit väldigt lugnt på pokerborden från Viktor “Isildur1” Blom’s sida efter den senaste tidens PLO-bataljer som ni kan läsa mer om nedan:

Isildur1 i het PLO-action – [2015-10-03]

Under de senaste 24 timmarna har Isildur1 enbart spelat 278 händer, något som för honom är väldigt lite. Här har det varit PLO 100/200 som har spelats, där det tyvärr inte gått bra för Viktor, men han har däremot heller inte förlorat speciellt mycket. Efter 2 timmars spelande har han idag gått -36k$, något som ändå får anses som en okej summa att förlora, sett till vilka swings han brukar ha. Självklart vill vi att det alltid ska gå bra för Viktor, men ibland händer det att det går lite sämre, och när det händer är vi bara glada att det är såna här småförluster som inträffar, och inte några downswings på närmare miljonen, något som hänt så många gånger förut. Detta visar på både disciplin och kontroll från Viktors sida, och det känns väldigt viktigt för att han ska kunna hålla kvar vid denna enorma upswing som han har haft under den senaste tiden, främst under Augusti månad, har ni missat det så kan ni följa nedan länk för att läsa mer om hans enorma upswing som gick över 3 Miljoner dollar:

Viktor ”Isildur1” Blom’s massiva upswing [2015-08-31]

Vad som väntar framöver vet egentligen bara Isildur1 själv, men mest troligt är det PLO som kommer att återupptas, eventuellt 2-7 Triple Draw, mixed 8-games är även det en möjlighet. Just nu är dock känslan att han skulle behöva spela upp en stack på 2-7 Triple Draw, för att sedan gå över till PLO-borden igen för att krossa där, men det är helt enkelt bara en tanke. Det har Viktor själv gjort så många gånger förut, genomgått den proceduren, att han först spelar upp en riktigt bra stack på 2-7 Triple Draw, för att sedan pröva lyckan på PLO-borden. Hur som helst så är det enda vi efterfrågar nu framöver att han får sig en ny rejäl upswing, det kan verkligen behövas så som det ser ut i nuläget.

Rykten florerar kring alltifrån att han skulle ha spelat väldigt mycket x-booked games, främst just mot Phil “RaiseOnce” Ivey, något som däremot aldrig har bekräftats från någon part egentligen, utan är just helt enkelt spekulationer. Hur det än ser ut med det i verkligheten så bör Viktor med allra största säkerhet ändå ha kvar den större delen av sin massiva upswing under Augusti månad, något som vi självklart är väldigt glada över, och vi är väldigt positivt inställda till framtiden när det kommer till Viktors framgångar på pokerborden, även om det gått lite sämre på senare tid, så bör ändå majoriteten av den enorma upswingen på över 3 Miljoner Dollar ändå vara kvar i Viktors ägo, och det bäddar för goda möjligheter till storvinster framöver.

Vi hoppas att Viktor “Isildur1” Blom inte känner sig alltför nedstämd av favoritlagets Chelsea FC’s katastrofalt dåliga resultat och extremt dåligt spelade matcher på senare tid. Chelsea FC, som alltså är Viktor’s favoritlag i Premier League, senast igår förlorade Chelsea på hemmaplan mot Southampton med 1-3, om Viktor var en av de 41 642 besökarna på Stamford Bridge är oklart, men klart är det iallafall att det i så fall inte lär vara någon speciellt glad Viktor som lämnar stadion efter ett sådant nederlag från favoriterna. Chelsea har nu 8 poäng efter 8 spelade matcher, något som Jose Mourinho knappast kan känna sig speciellt nöjd över.

 Det är mycket som är oklart gällande Viktor “Isildur1” Blom i nuläget, och det är som sagt väldigt mycket rykten som florerar. Något som däremot inte enbart är rykten utan påståenden som kommer från trovärdiga källor, är att Viktor för närvarande skulle befinna sig hemma i Sverige. Om detta stämmer eller inte lämnar vi osagt, men det är bland andra kompisen Luke “FullFlush” Schwartz som påstår detta i Joe Ingram’s podcast.

Här tar Luke även upp att han har blivit anklagad för att ha haft Isildur1 spelandes på hans PokerStars konto på senare tid, detta efter att Doug “WCGRider” Polk, helt tanklöst, och helt respektlöst och öppet i PokerStars chatten under pågående spel mot just Luke “FullFlush” Schwartz, påstår att det i självaste verket är Viktor i egen hög person som han spelar emot och inte Luke Schwartz, detta efter att han inte trodde att det var möjlighet att Luke kunde spela brallorna av honom på 2-7 Triple Draw, utan att det då istället var Viktor som spelade åt honom. Inte nog med att Viktor under den här tiden ryktades befinna sig i Sverige, utan Isildur1 var själv online på PokerStars, och hade precis avslutat en stor session mot käre gamle Zugwat på 1k/2k 2-7 Triple Draw.

PolkVikLuke

Detta var dessutom i samband med sin enorma upswing på över 3 Miljoner dollar, och att han då skulle sätta sig ner och hjälpa Luke Schwartz spela av Doug Polk några enstaka tusentals dollar känns därför extremt otänkbart. Doug “WCGRider” Polk stod själv fast vid att hans uppfattning stämde, och det gick så långt att Luke Schwartz till slut erbjöd sig att fortsätta spela mot Doug Polk, med förutsättningen att de samtidigt skulle streama med varandra via webcam.

Hade detta bara stått på exempelvis forumet TwoPlusTwo hade man nog bara avfärdat det som något löjligt rykte, men när Luke Schwartz själv påstår detta i Joe Ingram’s podcast, så känns det som att det kan ligga en hel del sanning bakom det. Vad kan man då dra för slutsats av denna incidenten som Doug Polk hade med Luke Schwartz? Jo, eftersom att han utgick ifrån att det var Viktor som spelade emot honom och inte Luke, i samband med att Luke hade spelat av honom en hel del pengar, så kan man därmed utgå från att Doug Polk faktiskt hyser en väldigt stor respekt för Isildur1, och anser att han är en väldigt bra spelare. Det är bara att tacka och ta emot för Viktors del, att få sådana goda komplimanger från en som av många anses som en av världens absolut bästa, i främst spelet No-Limit Holdem.

Huruvida det ligger till gällande var Viktor själv faktiskt befinner sig, samt om han befinner sig i Sverige enbart temporärt, eller faktiskt har flyttat hem från lägenheten i London där han har bott i flera års tid och enbart kommit hem till Sverige för lite semestrar och dylikt, lämnar vi osagt, och hoppas helt enkelt att han finner glädje och ro vart han än väljer att bosätta sig. Hur det ser ut i övrigt för Viktors del, om man bortser från just hans ekonomiska situation som följd av Augusti månads enorma upswing, samt bortsett från hans boendesituation, så finns det egentligen inte så mycket information att gå efter. För en tid sedan ryktades det väldigt mycket om att han skulle ha ett förhållande med Georgia “Toff” Toffolo, även känd från tv-serien Made in Chelsea, ett rykte som startades av att Toff själv twittrade ut en bild där hon håller om Viktor medans han själv äger brallorna av någon stackare på pokerborden, följt av texten “Grinding with my love.” .

Efter detta har det dock inte släppts några ytterligare bilder på de båda tillsammans, så hur det ser ut gällande den biten lämnar vi osagt för nu.

Vi väntar nu ivrigt på vad det är för action som kommer framöver, och hoppas att Viktor “Isildur1” Blom går vinnande ur Oktober månad på samma vis som han gick vinnande ur Augusti månad, en ny 3 Miljoner Dollar’s upswing hade suttit väldigt fint, och hade dessutom varit väldigt behövligt för att helt kunna släppa oron kring att man ska behöva se Viktor spela lowstakes framöver. Även om det har gått väldigt mycket fram och tillbaka på senare tid för Viktors del, efter enormt framgångsrika Augusti månad, så ser Viktors statistik för år 2015 på PokerStars trots detta väldigt lovande ut:

Isildur12015

Detta är självklart väldigt glädjande, till en början så såg det ut att inte vara så mycket action alls från Isildur1 under 2015, men det kan enkelt förklaras i att han helt enkelt lade ner mycket tid på spel på just FullTiltPoker, som sedan valde att lägga ner sina nosebleed-bord, vilket innebar att all highstakes-action istället förflyttades till PokerStars, och enbart PokerStars, där all highstakes poker som spelas online för närvarande håller till. Det finns heller ingenting som pekar på att FullTiltPoker skulle återöppna sina highstakes-bord, något som för gemene man är väldigt tråkigt, med tanke på att man som vanlig railer inte har möjligheten att chatta med andra railers direkt i chatten på pokerbordet, något som tidigare var möjlighet och även väldigt trevligt på pokerborden på FullTiltPoker. Nu får man som railer istället söka sig till olika former av chatter om man vill ha det trevligt tillsammans med andra railers under actionens gång, och som en lösning på detta har vi även en temporär chatt som kan hittas under fliken ‘RAILCHAT‘ , som går att hitta i menyn på toppen direkt när man besöker oss här på Isildur1.se.

Vill man veta mer om Viktor “Isildur1” Blom rent allmänt så är det Viktorpedia man ska söka sig till, där vi har samlat den absolut viktigaste och mest helomfattande informationen som man kan tänkas vilja veta om Viktor, det kan vara allt ifrån hur Viktor är som person, till vad han har för favorit TV-spel. Känner du därför att du gärna vill lära känna Viktor lite närmare, så får du väldigt gärna besöka Viktorpedia, “Allt om Viktor “Isildur1″ Blom, och lite till.” .

Vad har vi här på Isildur1.se då för planer för framtiden när det kommer till just hemsidan? Självklart har vi en hel del smått och gott som väntar runt hörnet, och utan att avslöja alltför mycket så kommer det även släppas en film om Isildur1, filmen har dock inget officiellt slutdatum för närvarande, men det vi kan säga är att den åtminstone kommer att släppas innan år 2016, med andra ord inom de närmaste 2 månaderna. Känner du att en sådan film skulle vara av intresse för dig så är du välkommen att titta på våran korta intro-teaser inför den kommande filmen, ett intro som vi släppte den 2e September på våran egna YouTube-kanal. Introt hittar du här. Vad filmen kommer att innehålla kommer vi däremot inte avslöja i dagsläget, men vi kan däremot garantera att vi gör vårat bästa för att filmen ska bli så bra och underhållande som möjligt.

Vi väntar nu ivrigt på vad som väntar framöver och önskar självklart Viktor “Isildur1” Blom ett stort lycka till under fortsättningen av Oktober månad.

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

5 Comments

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

  2. Hoppas kungen flyttat hem dit han hör hemma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *