Isildur1 tillbaka på No-Limit Holdem borden [2015-10-13]

Viktor “Isildur1” Blom fortsätter att kämpa vidare på pokerborden.

Under gårdagen rapporterade vi om att Isildur1 hade haft en väldigt stor upswing på enbart några timmars spelande,

mer om det kan ni läsa om i gårdagens inlägg genom att använda er av nedan länk:

Isildur1 +518k$ senaste 4 timmarna [2015-10-12]

Efter detta spelade Viktor en hel del flo8, mot sin nemesis Ravenswood13, där det tyvärr inte riktigt gick som väntat. Där tappade han 138k$ och sedan dröjde det ett tag innan han var tillbaka på pokerborden igen efter det. Ett litet tag senare var Isildur1 tillbaka, och nu var det återigen PLO som spelades, där Viktor på senare tid haft väldigt stor framgång.

ISILCUM2cum159

ISILCUM1

Motståndare i den här bataljen var cumicon, och här gick det heller inte som planerat. Isildur1 vs Cumicon slutar med att Isildur1 förlorar ytterligare 375k$, med andra ord hade Viktor vid den här tidpunkten då förlorat tillbaka i stort sett allting som han tidigare hade lyckats vinna under PLO-sessionen som vi rapporterade om i länken ovan.

Efter denna stora förlust mot cumicon såg det ut som att Isildur1 var beredd att spela i stort sett vilket spel som helst, mot i stort sett vem som helst som fanns tillgänglig.  Som ni ser på bilden här nedan så har Isildur1 här dessutom öppnat upp 1k/2k Limit Hold’em bordet, något som är någorlunda sällsynt och ovanligt att se Viktor göra, och något han tidigare gånger gjort när det egentligen inte funnits någon action i några av de andra spelen som han vanligtvis spelar. Ilari “IlariFIN” Sahamies såg ut som en tänkbar motståndare, men vågade inte möta Viktor 1vs1, utan ville enbart ha action om fler anslöt sig till bordet.

isildur-400

Nu kanske ni tänker, jaha, ingen action i mixed 8-game, 2-7 Triple Draw, Flo8,  PLO, inte ens i Limit Hold’em, då kvarstår ju bara No-Limit Holdem?

Helt korrekt, och det var precis det som väntade, No-Limit Holdem. Historiskt ögonblick med andra ord att se Isildur1 tillbaka på No Limit Hold’em borden, något vi inte har sett honom spela på en väldigt, väldigt lång tid, där han anses vara en av världens absolut bästa, och som dessutom är det pokerspel han gjorde sig känd genom.

ISILDURNL1013

 ISILDUR29kpotnlhe

 ISILDUR46kpotnlhe

 Motståndet bestod här av CooL1992 som är känd som lite av en bumhunter, att han då går med på att möta kungen av No-Limit Holdem, Viktor “Isildur1” Blom gick då precis som väntat.

CooL1992 väljer att avsluta bataljen rätt så tidigt, och Isildur1 lämnar No-Limit Holdem borden med en vinst på 80k$. Även om det blev en väldigt kort session på No-Limit Holdem borden så kan nog de allra flesta hålla med om att det är extremt kul att se honom tillbaka på No-Limit Holdem borden, med framgång dessutom!

 No-Limit Holdem regsen reagerade starkt på att de nu precis hade bevittnat Isildur1 på No-Limit Holdem borden, och många blev väldigt sugna på action.

Vid den här tiden hade Viktor redan lämnat No-Limit Holdem borden, vilket gjorde att flera spelare valde att ansluta sig till PLO-borden som Isildur1 väntade efter action på, men det var inte PLO de var ute efter när de anslöt sig till bordet. En av dessa var carrycakes, som ville att Viktor skulle fortsätta spela No-Limit Holdem.

ISILDURNLPLOcarry

Isildur1 gav då carrycakes möjligheten att spela ett bord PLO, och ett bord No-Limit Holdem, något som carrycakes inte vågade, inte så konstigt egentligen med tanke på att Isildur1 är en av, om inte världens absolut bästa spelare i båda spelen. Actionen som väntade blev istället 2-7 Triple Draw, där Isildur1 även där är ansedd som en av de absolut bästa spelarna i världen.

ISILDUR27jesus

ISILDUR27jesus100k

ISILDUR27jesus159k

Isildur1 fortsätter att spela på bra efter framgången på No-Limit Holdem borden, och vinner här 130k$ mot JesusLEBTNot efter bara 96 händers spelande.

Det har sedan varit väldigt lugnt med spelande från Viktors sida, där han med undantag för 171 händer i PLO, som resulterade i en vinst på 5k$, så har Isildur1 enbart spelat Mixed 8-game 400/800 mot Phil “RaiseOnce” Ivey, där Isildur1 gick plus 12k$ efter 156 händers spelande. Eftersom att detta var mot Phil Ivey som Viktor tidigare ryktats om spelat mycket x-booked games med, så är det möjligt att denna vinst på 12k$ är betydligt större, men eftersom att det inte blev något vidare längre spel där mellan de båda så bör den i vilket fall som helst vara mindre betydelsefull, sett till att den enbart var på 12k$ på borden.

Detta innebär att Viktor “Isildur1” Blom just nu har en pågående upswing efter den stora förlusten på PLO-borden mot cumicon, där han nu för närvarande i sina senaste sessions ligger plus drygt 230k$. Vi kommer självklart att hålla er uppdaterade med vad som väntar framöver, drömmen vore självklart om det väntar mer No-Limit Holdem runt hörnet, men om action finns att tillgå i 2-7 Triple Draw, flo8, 8-game eller PLO, så känns det som att dessa spel absolut står snäppet högre upp i listan för Isildur1 för närvarande gällande vad som är mest aktuellt för honom att spela.

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

1 Comment

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *