Isildur1 vinner 475k$ på PLO-borden [2015-10-14]

Vi rapporterade under gårdagen om att Viktor “Isildur1” Blom var tillbaka på No-Limit Holdem borden, en glädjande återkomst som ni kan läsa mer om i inlägget nedan:

Isildur1 tillbaka på No-Limit Holdem borden [2015-10-13]

Sedan dess har det varit en hel del PLO som har spelats, samt 2-7 Triple Draw, flo8 och mixed 8-game. Återigen består motståndet i flo8 av Viktor’s nemesis Ravenswood13, där det inte gick som väntat för Isildur1, och han tappar där 52k$. I PLO bestod motståndet främst av Ben “Ben86” Tollerene. Där gick det tyvärr inte heller som väntat för Isildur1, och han har i just PLO förlorat 264k$ under de senaste 8 timmarna.

Isildur54kpot

Isildur78kpot

Isildurlloses68kpot

Isildurloses188kpot

I 2-7 Triple Draw gick det heller inget vidare för Viktor, där han tappade ytterligare 80k$.

Isildur2k7

Sedan var det återigen Phil “RaiseOnce” Ivey som blev motståndet, som Isildur1 under skrivande stund spelar emot i mixed 8-game, där det med allra största säkerhet är x-booked game som gäller, med andra ord att de spelar för mer pengar än vad som syns på bordet. Där ligger Isildur1 för tillfället +15k$, en siffra som förmodligen är betydligt större med tanke på att de precis som vi precis nämnde, med allra största säkerhet är x-booked game som gäller.

isildur36kpotxbook1

isildur79kafterxbook

Viktor ligger nu -385k$ under de senaste 8 timmarna, och vi hoppas verkligen att det går bättre för honom framöver här under morgonen.

Självklart kommer vi att hålla er uppdaterade med hur det går framöver.

Uppdatering:

Viktor “Isildur1” Blom har spelat på väldigt bra sen våran senaste uppdatering. Totalt sett vann Viktor 63k$ mot Phil Ivey under deras 8-game session som de spelade, som med allra största säkerhet dessutom var x-booked, med andra ord var det förmodligen en betydligt större vinst som gick till Viktor i den matchen. Sedan var det PLO som väntade, och det var inte tal om någon kort session heller för den delen, och ingen liten vinst för Isildur1 som väntade där heller. Totalt sett lyckades Viktor kamma hem 475k$ under nattens PLO-sessions, något som var väldigt glädjande med tanke på våran uppdatering här ovan där Viktor då för tillfället låg -385k$. Nedan följer lite händelseförlopp som Isildur1 var involverad i under nattens PLO-batalj.

Isildur65kpotvsben

Isildur1wins80kpot

isildur49kpot

isildur41kpot

isildur69kpot

isildur90kpot

isildur41kpotwrum

isildur69kpot2

isildur58kpot

isildur73kpot

isildur317kstack

isildur78kpot3

isildur56kpot

isildur50kpot

isildur42kpot

isildur30kpotover400k

isildur87kpot

isildur157kpot

isildur45kpot487kstack

isildur503kstack

isildur482-204

isilbackto496

isildur212kstackgg

isildur492kstackgg

Som ni kan se på ovan bilder som är en stor del av den action som pågick under nattens PLO-spel, så gick det mycket bra för Viktor “Isildur1” Blom!

Totalt sett resulterade detta alltså i en vinst på 475k$ för Isildur1, och vi hoppas verkligen att detta håller i sig!

Isildur1 spelar i skrivande stund mot sin nemesis Ravenswood13, och det är flo8 som spelas.

Isildur1ravenswood1343

Som ni ser har Ravenswood13 spelat på bra hitills och har en stack på 105k$, medans Isildur1 sitter på en stack på 34k$.

Detta är Viktor “Isildur1” Blom’s statistik för de senaste 48 timmarna:

Under de senaste 4 timmarna: -61k$

Under de senaste 8 timmarna: +459k$

Under de senaste 24 timmarna: +84k$

Under de senaste 48 timmarna: -44k$

Denna statistik inkluderar dock inte eventuella x-booked games som kan ha skett, exempelvis mot Phil “RaiseOnce” Ivey, utan detta är enbart baserat på statistik hämtad från HighstakesDB.com, som enbart räknar resultaten baserat på vad det är för summor på borden, oberoende av vad spelarna har kommit överens om i övrigt. Viktor har alltså återhämtat sig väldigt bra sen de tidigare förlusterna som vi har rapporterat om, och det var nog verkligen behövligt att han fick in den här fina vinsten på 475k$ på PLO-borden, för att täcka det som tidigare gått förlorat, samt för att bygga upp bankrullen till framtida spel. Även eventuella storvinsten på x-booked matchen mot Phil “RaiseOnce” Ivey i Mixed 8-game gjorde säkerligen gott för Isildur1, något  vi självklart är väldigt glada över, och något som med allra största säkerhet innebär att det väntar väldigt trevlig action framöver, och vi kommer självklart att hålla er uppdaterade med vad som väntar härnäst.

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

10 Comments

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

  2. upp som en sol och ner som en pannkaka, nej vars det går nog bra även framåt…

  3. More No limit holdeem please!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *