Isildur1 återhämtar sig på 2-7 Triple Draw [2015-10-16]

Vi rapporterade under gårdagen om att Viktor “Isildur1” Blom låg plus över 800k$ under de senaste 24 timmarna:

Isildur1 +800k$ senaste 24 timmarna [2015-10-15]

 

Idag har han heller inte direkt legat på latsidan.

Viktor “Isildur1” Blom fortsätter att kämpa vidare på pokerborden, och gör det med stor framgång.

Nu är det inte långt kvar förrens han går över 4 Miljoner Dollar i vinst på PokerStars för året 2015, något som vi självklart ser väldigt mycket fram emot.

Det var dock lite oklart ett bra tag där vad för spel han egentligen ville spela, han satte sig ner och väntade på action, som han brukar göra i de flesta spelen, eftersom att han är en av, om inte den bästa spelaren i världen på mer än bara ett spel. Han kan klara av att vinna stort mot vem som helst egentligen i PLO, likaså 2-7 Triple Draw (som förövrigt kanske är hans absolut bästa spel, där han just nu förmodligen är bäst i världen, han är självklart en av de bästa i världen även i PLO, och även om PLO är ett så mycket roligare spel att raila än 2-7 Triple Draw, så måste vi nog ändå erkänna att hans 2-7 Triple Draw spel är snäppet vassare, och det är även där som han oftast spelar upp sin rulle vid behov, för att sedan pröva lyckan på PLO-borden.

Isildur1back0445

Här är klockan 04:45 och han är tillbaka på pokerborden. Vid det här läget känns det som att han kommer att spela i stort sett första bästa spelare som visar sig i något av de spelen han väntar på action på och är tillgänglig i. Det finns självklart med allra största säkerhet något spel som Viktor är mest sugen på att spela för stunden, men eftersom att han är så sugen efter action starten på en ny dag så spelar han i stort sett vem som helst, i vilket spel som helst, och förr en tid sedan hade spelarna stått i kö för att spela mot Isildur1, nu är de mer vaksamma med tanke på den form som Viktor befinner sig i just nu, där han verkar vinna mot allt och alla oavsett vilket spel dom spelar. Detta är grymt imponerande och visar på att Viktor verkligen har kämpat sig framåt i samtliga spel han spelar för att förbättra sig, något som han har gjort med stor framgång.

Isildur1ravenswood1016

Flo8 mot Ravenswood13, även känd som Carlooo13 som är hans nick på FullTiltPoker, där Isildur1 och Carlooo13 hade några riktigt stora bataljer, där Viktor vid ett tillfälle back in the days på FullTiltPoker hade 996k$ på bordet efter en rejäl upswing i flo8, där lyckades han dock aldrig ta sig över 1M$ marken på bordet, något som många av railbirdsen hoppades på. På bilden nedan ser vi en återblick från den dagen, som numera känns som nostalgi med tanke på att FullTiltPoker lagt ner sina highstakes-bord, något som är väldigt tråkigt självklart för alla railbirds.

19KVCz8

isil71kpot1016

Det blev lite blandade spel för Isildur1, här ser vi hur han tar hem en fin pott på 71k$ i PLO,

utan att handen ens behöver gå till showdown, snyggt jobbat där Viktor.

isil8gamephil1016

Fortsatt svårt för Viktor att bestämma sig för vad han ska spela, nu är det 8-game (förmodligen x-booked) mot Phil “RaiseOnce” Ivey återigen.

Vad som innebär med x-booked games har vi förklarat här på bloggen innan, men det är kortfattat som så att de spelar för högre insatser än vad som visas på borden, något som innebär att en vinst på tex 40k$ när matchen är avslutad förmodligen är en betydligt större vinst än så när x-booken är inräknad, det är ett kortfattat svar på vad en x-book innebär.

Isildur1vsRaiseOnce

8gamevsphil10162

Detta är drygt 2 timmar senare, som ni ser på stackarna så spelar dom väldigt tight, något som även styrker det som tidigare nämnts om att 8-game bataljerna mellan Viktor “Isildur1” Blom och Phil “RaiseOnce” Ivey är x-booked, dvs att de spelar för betydligt högre summor än vad som syns på borden. Varken Isildur1 eller RaiseOnce verkar vara speciellt intresserad av att löpa linan fullt ut när de spelar mixed 8-game (x-booked), något som självklart gör att det blir lite tråkigare att titta på om man bara följer själva sessionen på pokerbordet, men har man sedan i åtanke att de förmodligen spelar om betydligt högre summor än vad som är synligt på borden, så blir det självklart direkt mycket mer intressant.

Många ifrågasätter just det här med x-book, och att spelarna spelar mer tight när de spelar för högre insatser än vad som syns på bordet. Detta är på grund av att de summor som de spelar för som är synligt för de som railar matchen redan är så väldigt stora summor, då får man dock ha i åtanke att de som spelar är vana att spela för såhär stora summor, men man kan absolut tycka att de egentligen inte borde förändra sitt spel överhuvudtaget när de spelar en match som är x-booked, gentemot när de spelar en match med vanliga blinds, men det verkar helt enkelt bara vara så det är.

Dagen avslutas sedan med att Isildur1 vinner 199k$ mot thecortster i 2-7 Triple Draw.

Det var heller ingen liten session, utan en session som varade i över 8 timmar, där Viktor slutade matchen med en stor vinst på 199k$.

Allt som allt avslutade han dagen +171k$ med alla de olika spelen och matcherna inräknade.

Viktor börjar nu närma sig 4 Miljoner Dollar i vinst för år 2015, och självklart kommer vi att hålla er uppdaterade med vad som väntar framöver.

Vi förväntar oss mycket action under morgondagen här, och hoppas på att det blir mycket PLO, mest troligt är dock att det är lite blandade spel som väntar, kanske en stor upswing i 2-7 Triple Draw, för att sedan pröva lyckan återigen på PLO-borden? Svaret på det vet vi inte ännu, men det vet vi med all säkerhet under morgondagen.

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

2 Comments

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

  2. GOGO VIKTOR BLOM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *