Isildur1 närmar sig 4 Miljoner Dollar i vinst år 2015 [2015-10-17]

Vi rapporterade under gårdagen om att Viktor “Isildur1” Blom återhämtade sig väldigt bra efter en fin vinst på 199k$ i 2-7 Triple Draw mot thecortster, mer om detta kan ni läsa om i gårdagens inlägg som ni hittar i nedan länk, där vi även länkar med de tidigare dagarnas uppdateringar:

Isildur1 återhämtar sig på 2-7 Triple Draw [2015-10-16]

Isildur1 +800k$ senaste 24 timmarna [2015-10-15]

Isildur1 vinner 475k$ på PLO-borden [2015-10-14]

Isildur1 tillbaka på No-Limit Holdem borden [2015-10-13]

Isildur1 +518k$ senaste 4 timmarna [2015-10-12]

 

 

Viktor fortsätter nu kämpandet på pokerborden och börjar nu dessutom närma sig 4 Miljoner Dollar i vinst på PokerStars för år 2015.

Isildur1 valde att starta dagen med att återigen gå tillbaka till PLO-borden, denna gång utan att påbörja dagen på 2-7 Triple Draw borden, något som annars är väldigt vanligt för Viktor att göra, något som blivit lite av en rutin för honom, men med tanke på hans enorma upswing under senare tid så får man väl helt enkelt anta att han inte har det behovet längre att spela upp bankrullen, med tanke på att han redan befinner sig i en riktigt stor upswing, som nu alltså börjar närma sig hela 4 Miljoner Dollar, självklart ser vi fram emot att han förr eller senare kommer att nå dit upp, förhoppningsvis så snart som möjligt. Det finns egentligen ingenting i nuläget som pekar på att han inte kommer att nå dit, han ser inte ut att ha några direkta svagheter i sitt spel i dagsläget, i varken PLO, 2-7 Triple Draw eller Mixed 8 game, det känns även ointressant vem han väljer att spela emot, eller snarare vem som vågar möta honom. Det finns bara en sak som gäller och det är att han ska vinna, det finns ingenting annat, det är vinst som gäller nu för att bygga upp denna enorma upswing ytterligare.

Isilike10171

Viktor “Isildur1” Blom börjar dagen med att gå direkt till PLO-borden för att pröva lyckan där, självklart sitter Ike Haxton där och väntar ivrigt.

isilike10172

Samtidigt väntar Isildur1 på action även på andra bord, kanske är han inte riktigt nöjd med den action han har för tillfället i PLO?

isilike10173

Fortsatt spel på PLO-borden, där nu det ena bordet är helt fullt, medans det andra spelas fortsatt 1vs1 mot Ike Haxton. När det gäller spel mot Ike Haxton är det förövrigt 200/400 deep PLO som är det absolut roligaste att följa, men det är även viktigt att vara försiktig när man möter Ike Haxton. Vi tror att det är mer fördelaktigt att möta Ike Haxton i ringgame, dvs inte 1vs1 utan när man spelar tillsammans med fler spelare, förslagsvis runt 4-5 spelare totalt, detta för att undvika att Ike Haxton ska få ett sådant övertag med sina “GTO-DreamMachines” som han tillverkat i sitt laboratorium.

isil35kpot

Här ser vi en fin pott på 35k$ som går till Viktor.

isil31kpot

Återigen en fin pott till Isildur1, här en pott på 31k$ där Viktor får in trissen på rivern.

isil95kpot

Riktigt härlig pott för Viktor “Isildur1” Blom som tar hem 91k$ med en kåk, mot BB1985.

Här hade du inte mycket att hämta BB1985.

isil49kpot

St1ckman har inte en chans när Viktor får in färgen, och plockar hem potten på 49k$.

isildurjapy

Det dröjde sedan inte länge förrens JayP-AA anslöt sig till borden och ville vara med i actionen.

JayP-AA har själv haft stor framgång på senare tid på pokerborden, han är inte lika stark som Isildur1, men han är absolut en av de bästa, att han inte är lika stark och lika bra som Viktor är dock inte så konstigt, med tanke på att Isildur1 just nu är bäst i världen, egentligen på mer än bara ett spel.

isilaoc

Som ni ser så fortsatte Isildur1 på PLO-borden, samtidigt som han väntade på action på ännu fler bord i andra spel. Nu tror vi ju inte att det är speciellt troligt att han skulle spela fler bord än detta på en och samma gång om det nu inte innebar fler bord i PLO, men vi vet ju sen tidigare att han för en lång tid sedan spelade så mycket som 10+ bord, så allting är möjligt när det kommer till Isildur1, det är nog även lite därför så många tycker om honom så mycket som spelare och anser honom vara den som är roligast att följa, då är det självklart även en fördel att han är en av, om inte den absolut bästa pokerspelaren i världen.

isil37kpot

Fin kåk där Viktor tar hem potten på 37k$ mot sin nemesis Ravenswood13. När det gäller spel mot Ravenswood13 så känner vi dock att flo8 är att föredra, även om Viktor är en av, om inte världens bästa även i PLO, så känns det som han har ett väldigt bra grepp om Ravenswood13 spel i flo8.

isil54k

Återigen en mycket fin pott för Viktor, där han får in stegen på rivern och plockar hem potten på 54k$.

isil29k

Färg igen för Isildur1, starkt!

isillost56kpot

Otur för Isildur1 som här förlorar en pott på 56k$ mot Ravenswood13, trist.

Nu är det istället dags för 2-7 Triple Draw, mot ingen mindre än RaulGonzalez, mera känd som SanIker efter hans nickname på FullTiltPoker.

The game is on!

isilvssaniker

Nu är det dags, dags att kavla upp ärmarna och visa RaulGonzalez var skåpet ska stå!

isilsaniker2

Det börjar mycket bra för Viktor “Isildur1” Blom, som här sitter på en stack på 78k$ mot RaulGonzalez 21k$ stack.

Isildur1over100

Det fortsätter sedan med framgång för Viktor, som nu sitter på en stack på 104k$.

isil187k

Isildur1 ångar på som en ångvält, nu med en stack på 187k$ mot RaulGonzalez ynka 32k$.

isil200ksvssaniker

Det var bara en tidsfråga, här passerar han 200k$!

sanikersweating

Här har RaulGonzalez fått nog av att bli överkörd av Isildur1, och väljer att ta ett 10 minuters break.

isilsaniker168kstackisil

Ett break som visar sig vara bra för honom, och sämre för Isildur1. Det känns nu som att Viktor har tappat lite momentum i matchen efter detta avbrott.

Vad RaulGonzalez gjorde under sitt korta break vet vi inte, men tydligt är det att det hjälpte honom i hans spel mot Isildur1, med tanke på att han började sin

comeback i matchen direkt efter att ha hoppat tillbaka in i matchen efter sitt break.

isil68kstackvssaniker

Precis som vi kände på oss så tappade Viktor momentum i matchen efter RaulGonzalez break på 10 minuter, och här är det istället RaulGonzalez som har tagit ett stort grepp om matchen och sitter just nu på en stack på 250k$, mot Isildur1’s 68k$ stack, nu är det omvända roller helt plötsligt.

isil65ksittingout

Nu är det istället Viktor Blom som tar ett break, efter att RaulGonzalez ångat på som x2000 i medvind efter några lyckosamma potter.

Det känns som att RaulGonzalez ångar på lite för bra nu, snart kommer motvinden mot RaulGonzalez.

isildursanikerisilbackto100k

Kortare återhämtning från Viktor, hoppas nu denna håller i sig.

isildursweating

Isildur1 väljer här att ta ett kortare break, då det inte gick som väntat sist.

isildur132kleftbrb

RaulGonzalez fortsätter att vinna potter mot Isildur1, och här väljer Viktor återigen att ta ett break och säger brb för att återhämta sig.

Isildur12saniker307

Ajajaj, RaulGonzalez med en stack på över 300k$, det här ser inte bra ut för Isildur1! Ska även tilläggas att RaulGonzalez just nu även har en enorm tur

gällande korten han får på sin hand. Det kommer förhoppningsvis vända till Viktor’s favör inom en snar framtid här.

 Isildurbrbsaniker319k

Isildur1 väljer återigen att säga brb och ta ett kortare break, hoppas nu detta break fungerar för honom och att han kämpar sig tillbaka, för just nu ser det mycket mörkt ut just i denna session för Viktor, som hade ett stort övertag i början men sedan tappade greppet, nu är det istället RaulGonzalez som har ett stort grepp om matchen. Hoppas det blir ändring på detta.

Nu är det bara en sak som gäller, att ta tillbaka det momentum som Viktor hade tidigare i matchen.

isildur39kvssaniker299

Kom igen nu Isildur1! Nu gäller det att tagga till ordentligt här och ta tillbaka greppet om matchen.

Får Viktor bara igång sitt spel igen så tror vi att det är mer än möjligt för honom att göra en stor comeback här.

Isildur42ksaniker296k

Det har inte blivit mycket förändring sen senaste uppdateringen precis här ovan, Viktor var uppe och nosade runt 90k$ men tappade sedan lika snabbt neråt igen. Nu gäller det att han tar sig upp till 90k$ igen och sedan fortsätter uppåt därifrån, inte ner igen.

 isil11ksaniker324k

Viktor “Isildur1” Blom lyckades dock aldrig ta sig tillbaka i matchen riktigt, och RaulGonzalez fortsatte ha ett stort övertag i matchen, som Isildur1 till en början själv hade ett väldigt starkt grepp om, och det kändes väldigt oväntat att han skulle tappa matchen på det här katastrofala sättet.

isil21ksaniker393k

Isildur1 lyckades precis som i uppdateringen här ovan aldrig riktigt ta sig tillbaka i matchen, och till slut väljer RaulGonzalez att avsluta bataljen.

Det hela slutar med att Isildur1 förlorar 92k$ mot RaulGonzalez, i en match där han kunde haft en väldigt stor vinst.

Bataljen höll på i lite drygt 5 timmar och slutade alltså i katastrof för Isildur1. Sedan har det inte varit någon action överhuvudtaget från Viktor, och vi väntar nu ivrigt på vad som väntar framöver, och en ren gissning är att det blir mer 2-7 Triple Draw, alternativt 200/400 PLO, där vi självklart hoppas att Viktor återhämtar sig från denna senaste session mot RaulGonzalez.

De senaste 24 timmarna är Isildur1 dock fortfarande plus, där han just nu ligger på en profit på 79k$, i och med att han hade framgång på PLO-borden.

Självklart kommer vi att hålla er uppdaterade med vad som väntar framöver, och hoppas att Isildur1 har större framgång på 2-7 Triple Draw borden framöver här, mycket tyder på att bataljen mot RaulGonzalez dessutom förr eller senare kommer att återupptas, och då är det a och o att Viktor har fått ordning på sitt spel igen och ser till att krossa RaulGonzalez, för nu är det dags för Isildur1 att kämpa sig tillbaka, han har skickligheten, och nu behöver han bara få in lite flyt i sitt spel dessutom.

Om man ska bedöma dagens spel i form av en yelp review (yelp, som i övrigt är en plattform för människor att få i sig lite gratis mat, mot att man ger en bra bedömning åt till exempel en restaurang på yelp’s hemsida), så ger vi nog följande betyg för dagens spel från Viktor “Isildur1” Blom:

En upplevelse som aldrig kommer lämna en. Unikt, potterna är magiska och man går därifrån med ett leende på läpparna. Vill man lyxa till det ska man boka in sig här och njuta, allt från potter till händer är perfekt genomtänkt. Sannerligen i världsklass. En blandning av swings och härlig action, utan att det senare blir alltför krystat. Potterna är förstås ypperliga, med kombinationer som balanseras finstämt. Tilten finns där förstås, men utan att det blir en ‘grej’ – det är alltid välmotiverad tilt, som följd av många förlorade händer i följd. Matchen är en smakmässig show och resa med Isildur1.se som den trygga guiden genom det hela.

Finns det något att klaga på? Egentligen inte. Personligen gillar jag det faktum att det inte bara var en one-way-street för Isildur1,  det kommer diskreta påfyllningar av stacken i lagom takt, tills det börjar bli dags att gå över till nästa match . Hade Viktor bara vunnit pott efter pott hade det heller aldrig varit spännande, nu väntar vi bara på en stor comeback från Isildur1 nu här under Söndagen, något som vi tror att han är stark nog att kunna genomföra, han är ju trots allt världsbäst!

Vi ger därför matchen 4 av guldstjärnor, med tanke på det tråkiga avslutet!

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

8 Comments

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

  2. I can’t believe he lost so much

  3. Rise up, and fight for your leader, Isilduurrrrrrr

  4. isildur1 kommer att vända steken åt rätt håll, det är bara en tidsfråga, han är king.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *