Isildur1 närmar sig 5 Miljoner Dollar i vinst år 2015 [2015-10-25]

Vi har tidigare rapporterat om att Viktor “Isildur1” Blom närmade sig 4 Miljoner Dollar i vinst för år 2015 på PokerStars, något som ni kan läsa mer om i tidigare inlägg här nedan, där vi även har länkat de tidigare inläggen skrivna innan det.

Isildur1 närmar sig 4 Miljoner Dollar i vinst år 2015 [2015-10-17]

Isildur1 återhämtar sig på 2-7 Triple Draw [2015-10-16]

Isildur1 +800k$ senaste 24 timmarna [2015-10-15]

Isildur1 vinner 475k$ på PLO-borden [2015-10-14]

Isildur1 tillbaka på No-Limit Holdem borden [2015-10-13]

Isildur1 +518k$ senaste 4 timmarna [2015-10-12]

Det har sett lite annorlunda ut på senare tid. Innan vi startade bloggen i Augusti såg det väldigt knackigt ut för Viktor Blom, där han aldrig riktigt kunde hålla i en upswing under en längre tid, något som då sedan allt för ofta slutade med att han istället hamnade i hålet igen och förlorade allting. Vissa tvivlade på om Isildur1 var kapabel till att ta sig i kragen och hålla i en upswing under en längre tid, och bli en vinnande spelare i längden igen som han har varit så många gånger förut långt bak i tiden. För oss som är väldigt hängivna följare till Isildur1 så har spel på de lite lägre borden varit vardag tidigare under året.

Ni minns kanske när Isildur1 spelade på så låga bord som 75/150 flo8 bara för några månader sedan, något vi helst inte vill behöva uppleva igen. Detta har vi skrivit om förut, det är speciellt roligt att skriva om det nu när det går så himla bra för Viktor och man kan jämföra nivåerna och matcherna han spelar idag, mot när han senast för bara några månader sedan spelade mot ryssarna i 75/150 flo8. Det var även väldigt hårt att se honom spela 2-7 Triple Draw på de lägre nivåerna, när man visste redan då att han förmodligen är den bästa i världen i just det spelet.

Vi gjorde även en rapportering när Viktor “Isildur1” Blom fyllde 25 år, om ni av någon anledning missade den så kan ni läsa mer om den här:

Grattis på födelsedagen, Viktor ”Isildur1” Blom!

VIK25

 

Tidigare under året spelades även några av de hetaste bataljerna under modern tid, där det blev väldigt blodigt mellan Isildur1 och WithColor. Det var heller inte längesen som de båda slogs blodigt på FullTiltPoker, där Sean “WithColor” Rafael går under nicket Doorbread. Det var även den bataljen som blev den sista riktigt stora bataljen som Viktor hann spela på FullTiltPoker, innan FullTiltPoker tog det katastrofalt dåliga beslutet att ta bort sina highstakes-bord. Nu är istället all highstakes action på PokerStars, där avsaknaden av en railchat är stor. Railbirdsen är ledsna över att man inte kan chatta med andra, tur är väl då att möjligheten finns i våran egen railchat här på Isildur1.se, som ni hittar här; Railchat.

Missade ni den omfattande rapportering vi hade tidigare under året främst då när Isildur1 mötte WithColor, och hade sin enorma upswing, så kan ni läsa mer om det i nedan länk:

Viktor ”Isildur1” Blom’s massiva upswing [2015-08-31]

ViktorBlom1

VIktorSeanRound41

2b360f9d9e-SPORTBLADETVIKTOR20150901

Sedan har det bara rullat på för Viktor. Nu när vår tids absolut störste och bästa pokergud hittat en ny slags spelstil, där han är kapabel till att hålla i en upswing under en längre tid, så krävs det självklart någonting extra för att någon annan ska kunna återta tronen och kalla sig den bästa pokerspelaren i världen. Det här är alltså en mycket lämpad tid och dag att helt enkelt applådera Isildur1 för den senaste tidens framgångar.

För visst har motgångarna funnits där, visst har det funnits dagar där Viktor måste haft känslan av att motoriken inte hänger med, att benen väger 100kg kvar, där det rent av varit katastrof. Vem minns inte back in the days, 2009, när Isildur1 blev utsatt för ett regelrätt rån av Brian Hastings, när de spelade på FullTiltPoker, där Viktor tappade 4 Miljoner Dollar till Brian Hastings. Inte blev det heller bättre när det sedan kom ut att Brian hade samarbetat med andra spelare, varav en annan slug person även han vid namn Brian, Brian Townsend. Tillsammans satt dom i en längre tid och analyserade och diskuterade igenom Viktors spel och spelstil, för att sedan kunna slå till, likt rånet mot Gotabanken 1990. Den enda skillnaden här var att Brian klarade sig undan. Summan på 4 Miljoner Dollar utgör det största rånbytet inom onlinepokerns historia.

År 2015 är Brian Hastings ett skämt, en trasig person som slafsar runt på liveborden. Han har väl bättrat sig kanske ni tänker, alla förtjänar väl en andra chans, grabben är väl en bra kille egentligen? Det visade sig att Brian inte hade bättrat sig överhuvudtaget, och hade nu hittat andra vägar in till fuskandet. Det hade länge spekulerats runt om på nätet att Brian spelade under flera olika användarnamn, för att kunna håva in pengarna utan att behöva göra rätt för sig, eller visa för någon annan att det var han som satt där bakom nicket och spelade. Hur många användarnamn han verkligen har använt sig av är det nog inte många som vet, kanske är det så många att han inte vet om det själv? Ett av dom är iallafall “NoelHayes”, som Hastings använde sig av på PokerStars. Brian gick sedan själv ut och berättade om det, men istället för att erkänna sina misstag på ett moget och vuxet sätt, så väljer han återigen att bete sig som en barnunge. Här kom verkligheten ikapp honom. Depression och ånger skyller han på, och att han försökte hitta alternativa vägar, synd bara att ingen av de vägar han någonsin tar är de rätta. Synd även att han hånade alla som på något vis skrev illa om honom, och var öppet kritisk på Twitter mot de som anklagade honom, konstigt kan man tycka om man sedan ändå ska gå ut och erkänna allting.

original-Brian-Hastings-multi-accounts-765x510

“Jag är inte säker på vad framtiden har att erbjuda mig”, säger Brian, för allas bästa är det nog bäst om han drar ner rullgardinen nu och ger sig ut i solen istället, för i pokern har han ingenting att göra. Bilda den där familjen du så ofta talar om istället, och lägg ner pokern.

“Once a cheater, always a cheater.”, på just Brian Hastings finns det nog inget ordspråk som passar bättre in här. Viktor själv då, hade han själv någon aning, eller några misstankar back in the days 2009? Nej, ingen aning överhuvudtaget. Nackdelen här för Isildur1’s del var att han inte var speciellt aktiv med att läsa på pokerforum och på pokersidor, han är mer aktiv med det idag, men såhär i efterhand hade man kunnat hoppats på att han var det även då. Han gick själv ut med det, och nämnde att han inte hade någon som helst aning om detta, just för att han inte är speciellt aktiv i följandet av pokersidor och pokerforum. Det var först när nära vänner till Viktor berättade om att de hade läst om detta på nätet, som Viktor sedan tog tag i det och kollade upp det hela själv.

Viktor har sedan i efterhand själv nämnt att det kändes som att någonting var väldigt fel. Brian Hastings och hans medbrottslingar satt alltid och väntade på att Viktor skulle sätta sig ner på borden och börja spela. Han trodde först då att det hela helt enkelt handlade om en enorm otur under den drygt 4 timmars långa session, där han alltså tappade lite drygt 1 Miljon Dollar i timmen, men kan nu i efterhand när han tänker logiskt på det som har varit se sanningen i vitögat, han blev rånad. Viktor säger själv att han efter detta inte haft någon kontakt med Brian Hastings överhuvudtaget, vilket är väldigt förståeligt.

Det blev heller inte bättre när Brian Hastings valde att skriva ett skrytinlägg på sin pokerblogg, där han verkade tro att han var Leonardo DiCaprio som äntligen hade fått sin första Oscar. Men vet du vad Brian? Skillnaden här är att Leonardo DiCaprio förtjänar en Oscar, och borde ha fått det för längesen, och det skulle då även vara rimligt att han håller ett tacktal kring det hela. Du Brian, är en fuskare, och du förtjänar ingenting annat än skam, ren och skär skam. Han beskrev det hela som en önskedröm, som någonting coolt, som att han verkligen hade gjort någonting värdigt, extraordinärt, speciellt, fascinerande, när han i själva verket bara bekräftat sin slughet.

Viktor tyckte även då att han förtjänade att få en del av förlusten tillbaka, efter att i efterhand fått ta del av all den här informationen och insåg att ett regelrätt rån mot honom hade skett, och lämnade därför även in klagomål till FullTiltPoker, och efter det höll sig Isildur1 borta från pokerborden under en längre tid, och resten är som man säger, historia.

 Nu, 6 år senare, gör sig summan på 4 Miljoner Dollar sig ihågkommen. Lyckligtvis har Brian Hastings inte en del i det hela överhuvudtaget, nu handlar det istället om att Viktor “Isildur1” Blom snappat åt sig 4 Miljoner dollar, på 2 månader. Under dessa 2 månader har nedgångar och uppgångarna varit enorma, där han både vunnit och förlorat väldigt mycket, främst i spelen PLO och 2-7 Triple Draw, vissa dagar läckte han som ett såll, andra dagar håvade han in pengarna likt en sportfiskare i Överkalix, med ett hav fullt av fisk som bara väntade på att få håvas in.

Hur ser det då ut i dagsläget för Isildur1, hur går det för honom egentligen?

Isildur1graph2015-10-25

Som ni ser på graphen här ovan så ser det väldigt bra ut för Viktor “Isildur1” Blom under 2015 på PokerStars, extra glada blir vi när vi ser att den stora framgången och den stora upswingen kom i samband med våran lansering av Isildur1.se, nu är det ju inte vi som har stått för framgången på pokerborden, men man vill ju gärna med glimten i ögat tro att vi haft en del i det hela. Hur som helst är vi extremt glada att det går så här pass bra för Viktor, och hoppas självklart att framgången bara kommer att fortsätta, och att Viktor avslutar 2015 på ett extraordinärt vis.

Under den senare tiden har Viktor i stort sett nästan varje dag toppat leaderboarden på HighstakesDB.com, och när man ena dagen känner att nu kan det väl inte gå så himla mycket bättre än såhär imorgon, så har Viktor toppat det med att göra ännu bättre ifrån sig dagen efter. Börjar en session dåligt så återhämtar han sig väldigt ofta snabbt, och har lyckligtvis under den senaste tidens spel även avslutat de flesta av sina sessions med att ligga på plus.

Viktors gamla liv på pokerborden var 75/150 flo8, och 2-7 Triple Draw 100/200. Ett hopp om att få hem någon förstaplats i någon turnering och kamma hem, låt säga 50k$ för att sedan kunna spela upp det. Nu är situationen annorlunda, nu ser dagarna annorlunda ut. Från spelandet med ryssarna på småplanerna, till de absolut bästa i världen på de absolut största arenorna. Man kan likna det vid att Viktor för bara några enstaka månader sedan spelade boll med grabbarna på Gutavallen i Visby, och nu avancerat och istället springer hand i hand på Santiago Bernabeu stadion med Cristiano Ronaldo, Bale, och grabbarna.

Då kämpade Isildur1 enormt för att få ihop en någorlunda upswing och således kunna jobba sig uppåt. Engagemanget från Viktor’s sida fanns alltid där, även på de mycket lägre borden. Viljan, kampen, och fighten, var Viktor redo att ta. Det fanns ingenting annat. Det var en uppförsbacke stor som Mount Everest, det var en väg ut ur hålet lika jobbig som Andy Dufresne’s väg ut från fängelset.

“Viktor Blom – som kröp genom en flod av skit och kom ut ren på andra sidan”.

Isildur1-tunnel1

Isildur1-tunnel2

Isildur1-tunnel3

Frågan, och sambandet mellan Viktor “Isildur1” Blom’s senaste framgång och hans spelstil är däremot inte entydig, och samtidigt som de övriga nu med allra största säkerhet, analyserar Viktors spel, likt Brian Hasting och hans övriga kumpaner 2009, för att kunna få sig ett övertag mot honom, en möjlighet att vinna, så är nu Viktor rutinerad. Han är erfaren. Han har varit med i gamet, och han vet hur han ska göra. Han vet nu hur motgångarna ska tas, han vet nu hur slipstenen ska dras.

Han vet nu när det är dags att lägga benen på ryggen. Han vet nu hur han ska justera sitt spel för bästa framgång. Han vet nu hur viktigt det är med variation i sitt spel, för att minska riskerna att  några Brian’s kan sätta sig ner och förbereda ett regelrätt rån mot honom.

 Kollar man HighstakesDB.com och ser hur pass mycket händer Viktor spelar dagligen, så kan man vid en snabb anblick tro att han är precis som förut, och på ett sätt så är han ju det. Även om han är mer medveten nu om hur viktigt det kan vara att ta det lite lugnt om det går dåligt, och kanske gå och lägga sig med en vinst och en bra dag i bagaget, så är det ju fortfarande samma gamla Viktor, han har bara justerat sig för att på ett bättre sätt möta sina motståndare.

Man kan läsa sig till kunskap, man kan träna sig till att bli bra. Att utföra något i teorin är en sak, men att omvandla det till verkligheten är ofta en helt annan. Viktor är en av extremt få i världen som klarat av just detta. Helt plötsligt, för många år sedan, så visade han sig på 1k/2k 2-7 Triple Draw borden på FullTiltPoker, utan att egentligen ha grindat spelet under någon längre tid överhuvudtaget, och han gjorde det dessutom med framgång. Han gör det med framgång än idag, och har än idag en väldigt annorlunda spelstil mot de flesta andra. Ben “Ben86” Tollerene har även tagit upp att Viktor har en väldigt annorlunda spelstil, och en annorlunda approach på saker och ting jämfört med andra, något som ni kan lyssna på genom att följa länken Guest Ben Tollerene aka Ben86, som går till Joe Ingrams podcast, där han tillsammans med just Ben “Ben86” Tollerene tog upp bland annat, Isildur1, och gick in mer på djupet gällande vad det är som gör att han är så pass extremt bra som han är.

Till en början och vid en snabbare anblick kan man tolka det lite som att Ben Tollerene beskriver Viktor som en amatör, där han talar om sig själv som någon end-boss, likt Kung Bowser i Super Mario, för att sedan höja honom till skyarna och beskriva honom som en extremt smart och duktig spelare, samt att han anser, och tror, att om Viktor hade haft samma approach på pokern som honom själv, så hade det varit Viktor som suttit där med alla pengarna.

 Det har under senare tid varit PLO som har varit det spel som Viktor haft den största framgången på, något som även visas i statistiken, där den absolut största framgången det här året har varit på just PLO-borden, där även framgången där haft den största påverkan och är den främsta anledningen till hans enorma upswing under år 2015.

 Den senaste stora bataljen som Isildur1 medverkat i, kom under gårdagen då det var en väldigt het batalj mellan Isildur1 vs Cumicon.

En sammanfattning i form av videoklipp från bataljen kan ni se i nedan länkar:

Nedan följer även en hel del bilder som sammanfattar det hela och tar upp vad som egentligen hände, och hur det gick för Isildur1. Vi börjar med de sessions som var precis innan Viktor valde att sätta sig ner och spela mot cumicon:

 –Isildur1-joiso-horse1

Det hela börjar med att Isildur1 väldigt förvånande väljer att spela H.O.R.S.E mot joiso, ett spel som varit väldigt sällsynt att se Viktor spela online.

Isildur1-joiso-horse2

Viktor har dock ingen framgång här, och står över som ni ser på bilden här ovan, medans joiso sitter på en stack på 119k$.

 Isildur1-joiso-27triple1

Det var sedan dags för 2-7 Triple Draw, mot samma motståndare, joiso.

Isildur1-joiso-27triple2

Här hade Viktor heller inte någon större framgång.

Isildur1-alexonmoon-mixed

Det var sedan dags för en kortare session mot Alexonmoon, en session som avslutades väldigt tidigt, och sedan tog det inte lång tid innan den heta bataljen mot cumicon skulle börja.

Isildur1-cumicon1

Då var det dags, Isildur1 vs Cumicon – The Game Is On!

Isildur1-181kpot-quads

Fin pott där Isildur1 tar hem 181k$ med fyrtal, inte ofta man ser det, och väldigt svårt för cumicon att ha en bättre hand här, minst sagt.

Isildur1-cumicon2

Sedan fortsatte det som väntat på 4 bord i 200/400 PLO (deep).

Isildur1-175kpot

Fin pott där Viktor tar hem 175k$ med två par.

Isildur1-204kpot-triss

Återigen en mycket fin pott till Viktor, här med triss i kungar, och 204k$ går hans väg.

Isildur1-cumicon205kpot

Här ser vi cumicon ta hem en pott på 205k$, medans actionen fortsätter på 4 bord, det var 4 bord som gällde under hela bataljens gång, något som bäddade för mycket bra och fartfylld action för alla railbirds att titta på och följa med stort intresse.

Isildur1-208kpot

Varpå Isildur1 svarar med att ta hem ovan pott på 208k$, där han bara var 14% favorit till att ta hem potten, det skadar inte att ha lite tur ibland.

Isildur1-208kpot2

Sedan är det dags för Isildur1 att ta hem en pott på exakt samma summa som tidigare men med en helt annan hand på ett helt annat bord, där han återigen plockar hem 208k$.

Isildur1-105kpot

Pott på 105k$ till Isildur1.

Isildur1-cumicon150kpot

Även cumicon hade en hel del stora potter i hans favör, här en pott på 150k$, som han tyvärr

vinner mot Isildur1.

Isildur1-cumicon3

Såhär såg det ut på borden vid 02:30 tiden, det ska även tilläggas att de bytte bord en hel del och att cumicon även tagit hem väldigt många stora potter på över 100k$, även om vi självklart föredrar och finner betydligt mer glädje i att visa potter där Isildur1 har stor framgång och tar hem dom.

Isildur1-cumicon115kpot

Framgång för cumicon, och nederlag för Isildur1, som snabbt laddar på till en 100k$ stack igen för att kunna kämpa sig tillbaka på bordet.

Isildur1-195kpot

Här en fin pott till Isildur1 på 195k$ på bordet Herget II.

Isildur1-cumicon208kpot

Minuten senare svarar dock cumicon med att ta hem potten i vänstra hörnet på 208k$, något som självklart sved för Isildur1.

Isildur1-cumicon4

Det här var sedan läget vid 03:20 tiden, som ni ser är det cumicon som här har tagit ett rejält övertag i matchen och kommit tillbaka mycket starkt mot Isildur1.

Isildur1-cumicon5-22kpot

Sedan kände Isildur1 att det var nog, efter att cumicon tagit hem ytterligare en stor pott, här på 222k$ efter att ha haft en riktig tur med rivern. Efter detta dröjde det bara någon minut innan det hela var över.

 Isildur1-cumicon-end

Som ni ser på bilden här ovan med statistik från HighstakesDB.com, så avslutade cumicon alltså bataljen med att göra en stor comeback, där han återhämtade sig enormt under de sista 2 timmarnas spel, något som gjorde att cumicon gick hem från bataljen med en vinst på 339k$, där det väldigt länge såg ut som att det var Viktor som skulle gå vinnande ur striden.

Nedan följer även de potter som var på över 200k$ under matchen mellan Isildur1 och cumicon, några av dom har vi säkerligen postat här ovan, här kommer en samlig av dom i storleksordning:

isildur1-256kpot

isildur1-233kpotcumicon

isildur1-222kpotcumicon

isildur1-208kpotcumicon

isildur1-208kpotisi1

isildur1-208kpotisi2

isildur1-205kpot

isildur1-204kpot1

isildur1-202kpot

Potter mellan 100k$-200k$ som cumicon tog hem, eller som delades mellan de båda:

cumicon101k

isildurcumicon163kpot

cumicon167kpot

cumicon175kpot

cumicon168kpot

cumicon125kpot

cumicon156kpot

cumicon138kpot

cumicon115kpot

cumicon106kpot

cumicon150kpot

cumicon115kpot2

cumicon126kpot

Nu är det väldigt viktigt att inte gräva ner sig för att cumicon kom tillbaka i matchen, det är bara att fortsätta kämpa, och med den enorma upswing som Isildur1 har haft hitills under år 2015 så finns det inte mycket som talar mot att Viktor kommer att avsluta året på ett väldigt spektakulärt vis, med tanke på att han just nu är i toppform och gör väldigt bra ifrån sig egentligen oavsett vilket spel han väljer att spela, och oavsett vem som står för motståndet.

Det har visserligen förekommit mindre förluster till och från vissa sessions för Viktor “Isildur1” Blom, men det har då handlat om enstaka småförluster här och där på senare tid, som inte alls varit lika omfattande som downswings han haft tidigare under sin pokerkarriär. På Viktor är engagemanget tydligt, och budskapet ännu tydligare än så. Han ska uppåt, han vet själv att han är en av de absolut bästa i världen, om inte den absolut bästa, och då vore det ju synd om han inte tog vara på det.

Framtiden ser ljus ut för Isildur1, med tanke på senare tids framgångar, och fortsätter det i den här takten så dröjer det kanske inte länge innan Isildur1 får svårt att hitta action. Visst finns det många som är villiga att ge action mot Isildur1 för tillfället, men det är inte direkt så att dom står på kö som för senast bara för några månader sedan. Isildur1 är just nu så extremt bra att världsspelare som Doug “WCGRider” Polk får för sig att Viktor även hjälper sina kompisar att vinna mot just Doug Polk på pokerborden, något som blev offentligt när Doug anklagade Luke “FullFlush” Schwartz för att ha haft Viktor spelandes på kontot för att krossa honom. Självklart ligger det ingen sanning bakom det, något som Luke Schwartz även bekräftat i Joe Ingrams podcast med Luke Schwartz, som ni kan lyssna och titta på om ni använder er av följande länk: Joe Ingram & Luke Schwartz podcast.

Det går inte riktigt att sätta fingret på varför Doug fått för sig detta, men tydligtvis är det så att Isildur1 just nu är ansedd som kanske världens bäste, och då är det inte konstigt att andra spelare som just nu känner sig underlägsna Viktor kommer med sådana här uttalanden.

För bara 3 månader sedan var tiderna väldigt turbulenta. En dålig session kunde komma med en efterföljande avsaknad av Isildur1 på pokerborden, och det var tillfällen där han även öppet skrev på borden att han inte kunde gå upp i nivåer eller spela vissa matcher när andra spelare efterfrågade action från honom, nu är situationen och läget helt annorlunda mot för 3 månader sen, och det skulle krävas en enorm downswing under en väldigt stor session för att Viktor ska tappa det här nu. Mardrömmen hade ju varit om Brian Hastings kom tillbaka under ett nytt nick och återigen fuskade hem Viktors miljoner, och Viktor är nog idag ganska försiktig med att försöka undvika honom. Samtidigt vill många gärna se en riktigt stor batalj mellan de bägge. Att se Viktor Blom få sin revansch mot Brian Hastings i en regelrätt och schyst match hade kunnat tejpa igen såren från 2009 rätt så ordentligt, men det är nog mest önsketankar. Det är något som aldrig kommer att inträffa, och det är högst förståeligt att Isildur1 förmodligen aldrig mer vill se Brian Hastings på något pokerbord överhuvudtaget.

Under de senaste 2 månaderna har fiender blivit förvandlade till vänner, och vänner har blivit till fiender. Ben “Ben86” Tollerene som ett exempel, var tidigare ansedd som någon som man absolut skulle akta sig för, en fiende med ett enormt övertag, idag är han mer en spelare som Viktor är väldigt jämlik. Även om många ändå anser att Ben86 är en bättre PLO-spelare än Isildur1, så finns det egentligen ingenting som tyder på att han just nu skulle vinna mot Isildur1 under en längre session. Det hade varit väldigt intressant att se de båda under en längre session, förslagsvis under flera veckors tid, likt den Viktor hade för många, många år sen mot Tom “durrrr” Dwan. Men medans hänger i Macau, och medans Brian Hastings står i skamvrån, så är det andra motståndare som Isildur1 får fokusera på i dagsläget.

Många bataljer spelar Isildur1 idag bland annat mot Phil “RaiseOnce” Ivey, där det även ryktas vara mycket x-booked inblandat.

Isildur1vsRaiseOnce1

Det hade varit roligt att se de andra gamla rävarna komma tillbaka till gamet, även om det känns väldigt osannolikt. Patrik “Fake Love888” Antonius som ett gott exempel, är inloggad till och från och spelar lite kortare sessions, men ingenting som är likt den typ av action han bidrog till för många år sedan. Patrik Antonius har själv även gått ut med att onlinepokern inte alls är lika rolig som förr i tiden, med en bidragande faktor att HUD’s och hjälpprogram idag snarare blivit mer vardag än ett undantag. Även här är Viktor det stora undantaget. Isildur1 har aldrig använt sig av några hjälpprogram eller HUD’s, något som också det är en bidragande orsak till att så många gillar att följa honom.

När man talar om just detta, hjälpprogram och HUD’s, så kommer väldigt snabbt Ike Haxton fram i tankarna. Ike Haxton som enligt uppgift även sitter på väldigt bra GTO-program till PLO, något som många kallar för en “DreamMachine”.

isilikegto

För att citera ingen mindre än Sveriges svar på Isildur1 i fotbollen, våran absolut största fotbollsstjärna genom alla tider, Zlatan Ibrahimovic, så jämförde han Lionel Messi och Cristiano Ronaldo på ett väldigt bra sätt, som skulle kunna appliceras minst lika bra på spelare inom pokern.

Messi, är en talang, medans Ronaldo är en tränad produkt.

Blom är en talang, medans Haxton är en tränad produkt. I det här fallet en tränad produkt som dessutom sitter på en mängd hjälpmedel. Trots detta spelar Isildur1 mot Haxton i tid och otid, och skräms inte av vetskapen att Haxton låter sina program hjälpa honom enormt mycket i sina beslut.

Vad framtiden har att utvisa i form av action är det egentligen bara Viktor Blom själv som kan svara på. Det går inte att se planeringen som en rak linje, eller med någon given automatik, men klart är det att Isildur1 åtminstone har fått ordning på sitt spel, och det med råge.

Det ser just nu ut som att det bara går uppåt för Viktor, med vinstdag efter vinstdag, men för den sakens skull så får det inte leda till slentrianmässiga dagar där det är som att Isildur1 går på autopilot. En dålig session, en dag med enorm otur, och downswingen kan vara ett faktum. Exakt vad som kommer att hända framöver har vi givetvis ingen aning om, men det finns en sak som man nog kan vara väldigt säker på: Den närmaste tiden framöver kommer vara talande för vad vi kommer att se för action framöver. Nu har Viktor spelat upp sin bankrulle på ett enormt imponerande vis, och krossat motståndare efter motståndare. Det här är dock verkligen inte en tid för lugn och ro, det är enormt viktigt att Viktor nu är väldigt varsam, men med tanke på hans spelstil så är det inte mycket som talar för att det kommer bli lugn, och det är väl egentligen inte det man vill se som anhängare till Isildur1.

Det är ju just det som gör honom så intressant och omtyckt som spelare, att han ger så extremt bra action. Att han inte är rädd för att förlora, vilket i praktiken även då innebär att han inte är rädd för enorma swings, som i sin tur innebär att han även öppnar upp enormt goda möjligheter till extrema upswings. Lyckligtvis är det en enorm upswing han haft under senaste 2 månadernas tid, och det är även viktigt att Viktor hanterar en eventuell kommande downswing med försiktighet. Vi vill heller inte råda honom om att undvika några specifika motståndare, och i ärlighetens namn så finns det kanske inte heller någon motståndare som han bör undvika. i 2-7 Triple Draw verkar det oviktigt vem det är han spelar emot, han kämpar på bra, oavsett vem som står för motståndet. Oavsett om det är käre gamle Zugwat som sitter där på andra sidan, JesusLebtNOT, taktloss47, thecortster, eller varför inte RaulGonzalez. Viktor har även själv gått ut med att han tidigare varit försiktig med att spela mot just RaulGonzalez, som kanske mest är känd under sitt nickname på FullTiltPoker, SanIker. Viktor har även talat om detta i den Twitch-stream som Unibet anordnade tillsammans med honom, missade ni den så kan ni se highlights från den genom att använda er av följande länk: UnibetPoker @ Twitch , och sedan kika under fliken highlights och tidigare sändningar.

Isildur1 har sedan våran rapportering här fortsatt bataljen mot cumicon, tyvärr med dåligt resultat, där Isildur1 tappade 375k$ på bara lite drygt en timme.

Nedan kan ni se några potter från den bataljen, som alltså var en fortsättning på den batalj vi har rapporterat om här ovan:

isilcum80k1

isilcum80k2

isilcum92k

isilcum95k

isilcum122k

isilcum153k

isilcum200k1

isilcum200k2

(Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

1 Comment

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.

    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *