Isildur1 förlorar närmare 300k$ på bara några timmar [2015-11-05]

Viktor “Isildur1” Blom har nu en mindre downswing för de senaste 3,5 timmarnas spel. Det hela startade precis före 19 tiden idag där Isildur1 återigen bestämde sig för att pröva lyckan i H.O.R.S.E, ett spel som vi rapporterade om under gårdagen, i inlägget som ni kan läsa här.

Sedan har det varit 2-7 Triple Draw som Viktor har ägnat sin energi och kraft åt, där det dock inte varit några lyckade resultat, där han på enbart 421 händer nu enbart i 2-7 Triple Draw förlorat stort, och gått -286k$.

Den stora delen av den här förlusten kommer från spel mot RaulGonzalez, mera känd under sitt alias på FullTiltPoker där han gick under namnet SanIker innan all highstakes-action blev förflyttad till PokerStars.

Här tappade Isildur1 närmare 200k$ på bara 2 timmars spelande, detta efter att sanIker haft ett enormt flyt i sitt spel och konstant vann pott efter pott efter pott. De potter som Viktor till och från lyckades plocka åt sig räckte inte och det hela har nu resulterat i att det inte ser bra ut för de senaste timmarnas spel från Viktor “Isildur1” Blom.

Nedan följer bilder från dagens action, där vi även har inkluderat PLO spel, där Isildur1 totalt sett gick -15k$ även där.

Motståndet i PLO bestod under dagen av WRUUUUM, det såg länge ut som att det skulle bli en het batalj mot Ilari “IlariFIN” Sahamies, en batalj som tyvärr aldrig blev verklighet.

Vi kommer självklart att hålla er uppdaterade med vad som väntar framöver, och hoppas och tror att Viktor kommer att kämpa sig tillbaka efter denna downswing och se till att vända den här skutan i god tid innan upswingen hinner bli alltför stor. De som har följt Isildur1 under åren vet om att han har enorma swings i sitt spel, och självklart är det upswingsen som vi vill rapportera om här och inte när det dalar neråt, men det vore inte sanningsenligt att undgå att rapportera om när det går lite sämre, även om det inte är något man blir särskilt glad av att läsa.

 –

isilwrum1

isilwrum2

isilwrum3

isilwrum4

isilwrum5

isilwrum6

isilwrum7

isililari1

isililari2

ilariisildur

isildurjoiso1

isildurjoiso2

isildurjoiso3

isildurjoiso4

isildurjoiso5

isildurjoiso6

isildurjoiso7

isildurjoiso9

isildurjoiso11

isildurjoiso12

 isildursaniker1

isildursaniker2

isildursaniker3

isildursaniker4

isildursaniker5

isildursaniker6

isildursaniker7

isildursaniker8

isildursaniker9

isildursaniker10

isildursaniker11

isildursanIKER12

isildursaniker13

isildursaniker14

isildursaniker15

isildursaniker16

Det hela har nu alltså resulterat i en mindre downswing för Viktor “Isildur1” Blom. Självklart hoppas vi, och tror på att han kommer att återhämta sig från detta och komma tillbaka starkare än någonsin innan.

1 Comment

  1. Author

    (Notering: Kommentarer är låsta i inväntan på moderering för spam och dylikt. Om du nyligen har kommenterat och inte ser din kommentar, så är det för att de inte har modererats ännu.
    Ha tålamod så kommer du snart se att din kommentar kommer att synas i kommentarsfältet nedan. / Admin)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *