Isildur1’s sista chans att skina [2016-03-03]

 

(If you enjoy our website and our blog updates about Isildur1, and want more daily updates, feel free to donate a dollar or two through PokerStars,

by sending a small donation to PokerStars username Markelon900. )

That would be highly appreciated.

Pokerstars -> Player transaction -> Markelon900

donation99-1

Efter en lång och framgångsrik karriär inom Pokern, med många dippar upp och ner som en logisk följd av hans extremt aggressiva och spännande spelstil, så är det nu dags att inse fakta och se till verkligheten. Pokern är på väg att dö ut, åtminstone när det kommer till Highstakes-pokern, och detta är väldigt sorgligt för alla oss Isildur1 fans där ute. Viktor “Isildur1” Blom har varit så spännande och underhållande att följa genom åren, att det är med sorg som man samtidigt måste inse att sagan förr eller senare kommer gå mot sitt slut.

Som alla vet om så är Pokern på väg i en negativ riktning, inte minst sagt när det kommer till PokerStars, som med undantag för lite spel på MicroGaming då och då som vi har rapporterat om tidigare här på bloggen, är platsen där Viktor mestadels håller till när det kommer till spel online. Det är dags att inse att vi förr eller senare inte kommer ha någon action att följa, utvecklingen ser verkligen inte positiv ut. Därför kommer det att krävas shining nu från Isildur1, det här är Viktors allra sista chans att skina.

Under de senaste veckorna har det varit extremt dött på pokerborden från Viktor sida, visst det har varit någon enstaka session här och där, men ingenting som riktigt stått ut från mängden. Förr i tiden har man ofta stängt ner pokerklienten med tjutande öron, rejäla adrenalinkickar, endorfiner i tårna och med en stor förhoppning om att få bevittna minst lika mycket bra action under den nästkommande dagen.

Detta är det bästa vi fått se under det senaste dygnet från kungen från Ed:

isi1288 isi29838 isi19828

iasusiao

Det var med en väldigt bra återhämtning som Viktor avslutade sin session för dagen. Efter att ha haft det lite knackigt under en längre tid där han aldrig riktigt fick någonting att fungera, så avslutade Viktor med finfina $31,960 profit efter en lyckad batalj på Mixed 200/400 borden. Detta innebär för närvarande att Viktor under de senaste 24 timmarna landat på närmare $15.000 profit. Självklart hoppas vi på att Isildur1 kan få en riktig upswing här nu i veckan och att han får igång någonting så vi får se samma gamla Viktor igen, det är dags nu!

Idag stänger vi rätt och slätt ner våra datorer och återvänder rätt ut till vardagen igen. Det var Poker, det var Viktor “Isildur1” Blom, det var absolut en trivsam kväll – Men det var inte samma gamla Viktor, det var inte en batalj som sög tag, den kändes överhuvudtaget inte. Det är något väldigt viktigt som saknas och man kan inget annat än att bara hoppas att det kommer att återkomma. Att Isildur1 kommer att återkomma och bli lika dominerande och extrem som tidigare.

Pokern behöver dig, Isildur1.

Sverige behöver dig, Isildur1.

PokerStars behöver dig Isildur1.

Vi, behöver dig Isildur1.

Isildur1 blev för inte många dagar sen inröstad in i Pokerns Internet Wall of Fame,  detta tillsammans med namn som Guy Laliberte och Taylor Caby. Även om det självklart är roligt för Viktor att bli invald i Wall of Fame, så är det samtidigt så att det inte känns tillräckligt. Det kändes ungefär lika trist som när Leonardo Dicaprio äntligen fick sin första Oscar häromdagen, visst, det är ett fint pris, men han är så extremt mycket mer värd det här priset än de övriga, de övriga är ingenting jämfört med honom, och precis likadant känns det med Isildur1 och de övriga spelarna i “Wall of Fame”. Vem i helvete är Taylor Caby, vem är Guy Laliberte? Lägg bara av. Dessa är inga legendarer, de är bara skit i jämförelse med vad Viktor har att erbjuda. Om de är legendarer så bör det tillkomma ett nytt ord i ordboken för att beskriva Viktor på ett sätt som ger honom rättvisa.

Viktor ska vara stolt över hur han avslutade 2015, men det är samtidigt väldigt viktigt att han rannsakar sig själv och nu blickar framåt, vad väntar för framtiden, vart tar Isildur1 vägen nu? PokerStars håller i ett år till, men vad händer sedan? Kommer Highstakes borden överhuvudtaget finnas kvar om ett år, eller kommer Amaya Group att ha raderat även detta? De har ju förstört så mycket annat, så varför inte ta bort allting nästa gång?

 Jag vill ha en Isildur1 som krossar allt, och en Isildur1 som vinner dag ut och dag in, det är klart att jag vill. Men framförallt så har jag en förhoppning om att vi verkligen kan få se en Isildur1 som engagerar sig igen, som visar ett hjärta och kärlek för Pokern.

Ge oss lite av den där upplyftande kraften som vi railbirds fått förmonen att uppleva under tiden Viktor varit som mest aktiv. Viktor är ju fortfarande aktiv på pokerborden, och han är mer aktiv nu än han var för några veckor sedan. Men det betyder inte att det inte kan bli bättre.

Om det bara kan bli så att den största och viktigaste pusselbitten kommer på plats, så tror jag att det finns goda möjligheter att vi förr eller senare kommer att få bevittna någonting magiskt, något extraordinärt.

Var befinner vi oss just nu egentligen när det kommer till hur mycket det finns kvar av Highstakes pokern? Hur långt har vi egentligen kvar? Kollar man på hur actionen har sett ut under de senaste dagarna så har vi inte sett en enda pott på över 50k$, det är ju tamefan inte Viktor. Isildur1 ska spela de stora potterna, det ska vara dagliga potter på 100k$+, det ska vara action, fart och fläkt och det ska spruta adrenalin hela vägen från Ed till London. Oavsett var du befinner dig Isildur1, se till att ge oss, och dig själv, vad vi alla vill ha, en rejäl upswing nu. Kläm till dom jävlarna!

 Det blir liksom inte lättare härifrån, ska det bli några stora bataljer framöver så är det du som behöver starta dom. Det är dags att du visar alla att du fortfarande är Kungen från Ed, det är dags att du ror skeppet i land, har man tagit fan i båten får man även ro honom i land, du är inte färdig än. Du har nått en framgång i din karriär som inte ens gått att fantisera om, du har utfört magik, på den allra högsta nivån, du är en magiker. Vem minns inte alla extrema bataljer mot Ben “Ben86” Tollerene till exempel? Det kanske är dags att ge honom en rejäl omgång som heter duga!

Isildur1seben

Hemligheten till framgång är självklart att ha talang, men en av de viktigaste egenskaperna är även att öva, öva öva, och åter öva, och är det någon som lagt ner enormt mycket timmar på just detta så är det Isildur1. Det finns ingen i hela världen som kan mäta sig med Viktor när det kommer till just detta. Det är dags att för kanske sista året sätta all denna tid och träning på prov. Även själva läroplanen bör bli utvärderad. Tänk att få se Isildur1 vinna flera miljoner dollar även i år, tänk att få ett drömavslut på den karriär som varit så fantastisk. Tänk att få se pojken med guldbyxorna, Viktor Blom, krossa motståndet från start till slut en allra sista gång.

 Oavsett hur det kommer att gå för Isildur1 under 2016 så är jag helt säker på att vi alltid kommer att minnas honom med både förundran, glädje, och en enorm stolthet, och även om det är en väldigt stor skillnad på att vara evig och att vara uppskattad, så är det helt klart att vi förmodligen aldrig någonsin igen kommer att få bevittna en Svensk som chockat Pokervärlden på det sätt som Viktor har gjort under sin karriär. Det har varit något utöver det vanliga, och detta med råge.

1456971005443246950

Visst har det varit så att Aftonbladet (minimedia) har skrivit om Viktors framgångar på pokerborden under 2015, dels efter att vi själva har tipsat dom, inte minst när det kommer till spel under aliaset hrskar under 2015 på MicroGaming nätverket där det spelades enormt roliga sessions i PLO.

Besöker man de största tidningarna i Sverige och går över till pokerdelen av tidningen, så blir man dock något fundersam. Har de bott under en sten under de senare åren? Befinner de sig under stenen fortfarande? Det rapporteras om “stjärnskott” vid namn Anton Bertilsson,  Jerry Ödeen, Anton Wigg m.m, men knappt någonting överhuvudtaget om Viktor Blom. Anton Wigg, vem fan är det? Anton Bertilsson, vem? Dessa jävla Anton’s, vad är detta för någonting egentligen? Var är rapporteringen kring Viktor Blom? Det här är ju bara smågrabbar jämfört med våran evigt tillgivne Viktor.

Det är dags nu, Viktor “Isildur1” Blom.

Det är dags att sätta Sverige på kartan, en gång för alla, och det är bara du Viktor, bara du, som kan genomföra detta.

 Ge dig nu ut på fältet Viktor, och ge dom jävlarna vad dom förtjänar!

aiiou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *