Isildur1 saknas på pokerborden [2016-06-16]

(If you enjoy our website and our blog updates about Isildur1, and want more daily updates, feel free to donate a dollar or two through PokerStars,

by sending a small donation to PokerStars username Markelon900. )

That would be highly appreciated.

Pokerstars -> Player transaction -> Markelon900

donation99-1

Viktor “Isildur1” Blom saknas på pokerborden.

Viktor kommer in och spelar någon fjuttig turnering, eller spelar lite 75/150 fl8 med en förhoppning om att kunna bygga upp rullen. Railbirdsen hoppas på en enorm upswing från Isildur1 när han loggar in och sätter sig på lowstakes borden, man tänker att “han har ju gjort det  så många gånger förut, så varför inte idag?”. Men det är svårt. Just nu är det fruktansvärt svårt för Isildur1 att spela upp rullen, och förklaringen till det är nog ganska enkel. Viktor hör inte hemma på lowstakes borden, Viktor ska inte sitta och spela cashgames med endast 2k$ på bordet , minimum bör ligga på runt 10k$. Viktor är ju känd för sin galna spelstil, sin absoluta hunger efter stora potter, och med miljoner som bara cashar in på kontot.

Häromdagen var Viktor återigen tillbaka på borden, och det var återigen lowstakes som spelades, inte speciellt upphetsande. När Isildur1 är inloggad och spelar, då är det fest, då är det dags att tagga till och beakta. Nu har festen hållit på i några timmar, och det är bara några få minuter till stängning. Vi har fortfarande inte sett röken av den själve festfixaren, kungen från Ed.

Ska det verkligen vara såhär trist? Såhär avslaget och stelt? Så stod det ju knappast inte direkt i inbjudan. Men just, precis då – en dörr som öppnas, ett ljus som tänds, och en 30 minuters upswing som förlåter allt. Under den senaste tiden har vi fått se just detta, med undantag för upswingen de sista 30 minuterna.

isil1999

Ingen kan säga att Viktor Blom inte försökte, ingen kan säga att Viktor inte bjudit upp till dans. Ingen kan säga att Viktor inte har tagit risker. Självklart är det inte slut här, även om avsaknaden av action nu är väldigt jobbigt för de som har intresset att följa världens bäste. Man kan dock heller inte undkomma att Isildur1 till och från faktiskt förstört för sig själv. Det känns på senare tid som att det inte är Viktor som tar vara på möjligheten – det är snarare motståndet som missar sina chanser. För som det ser ut i dagsläget lyser det rakt igenom – Viktor tycker inte att det är speciellt roligt att spela på de lowstakes som han befinner sig på i nuläget. Det är inte konstigt att han förlorar inköp efter inköp, när inköpet består av ynka 5k$ som Viktor mer eller mindre verkar ha som limit i dagsläget. Hade Isildur1 haft inköp på 25k$ om dagen istället – då hade vi kunnat snacka. Då är ju möjligheterna för framgång enorma – med 5k$ om dagen? Nej, inte riktigt samma sak va?

Det är inte direkt någon fest att följa Isildur1 i dagsläget, men man får ändå lov att erkänna att det blir ett jäkla gung när han väl bjuder upp till dans. Synd bara att det verkar vara helt dött på den fronten för tillfället. Har Isildur1 sjungit sin sista vals? Har Viktor dansat sin sista dans? Ingen vet, förutom Viktor. Om nu ens Viktor vet det själv.

isifootballer99

 Att pokern i sig inte direkt befinner sig i någon upswing är ju ingen nyhet, och kanske är det så att vi aldrig mer kommer få se sådan highstakes action från Isildur1 som vi har sett under de tidigare åren, kanske är den tiden förbi. Jag tror mig förstå varför. Det krävs ett väldigt flyt för att hålla igång hela maskineriet. Det räcker inte med att vara den mest talangfulle pokerspelaren i världen, det räcker inte med att Viktor är bäst, bäst i hela universum. Har man inte den där sista touchen och flytet så håller det inte, och just nu ser det väldigt mörkt ut på den fronten.

isildur1909

Oavsett hur det kommer se ut i framtiden, så är Isildur1 en person som kommer gå till historien som den mest underhållande och talangfulle pokerspelaren, genom alla tider. Tro mig. Nutida pokerspelare kommer att minnas, och till sina barn kommer dom att berätta. De kommer att prata om dessa kvällar för sina nästkommande under många år framöver.

Viktor Blom är en komplett pokerspelare som behärskar allt man behöver kunna på ett pokerbord.

Viktor brukar diktera och dominera, och mestadels vara korekt i sitt beslutsfattande. Det finns ju dom som ifrågasatt om Viktor Blom verkligen är den bäste genom alla tider, där Phil Ivey, Stu Ungar, våran alldeles evigt tillgivne Mikael Thuritz, eller varför inte Daniel Negreanu?

De håller självklart en väldigt hög nivå – men när allt kommer kring är det ju ändå skillnad på klass, och klass. Där spelar Isildur1 i en helt egen liga för sig själv.

Viktor Blom är inte bara den mest underhållande pokerspelaren i världen. Just nu är han även den bäste, även om vi tyvärr i dagsläget inte får se speciellt mycket action från Viktor. Det blir det förhoppningsvis ändring på.

Viktor har genomgått den mest osannolika pokersagan någonsin.

Hoppas bara att sagan inte redan har tagit slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *