Tid för Isildur1 [2016-07-27]

(If you enjoy our website and our blog updates about Isildur1, and want more daily updates, feel free to donate a dollar or two through PokerStars,

by sending a small donation to PokerStars username Markelon900. )

That would be highly appreciated.

Pokerstars -> Player transaction -> Markelon900

donation99-1

Viktor “Isildur1” Blom, grabben från Ed som tog hela världen med storm.

Isildur1 befinner sig i ett allvarligt läge, och hans storhet håller på att falla isär.

Vitala funktioner som att toppa HighstakesDB dagligen med vinster och highstakes action visar upp riktigt allvarliga brister. Vår kung håller på att slitas isär, och det går i en rasande fart.

Viktor har under den senaste tiden haft det ganska svårt, åtminstone på pokerborden. Detta fram till igår egentligen, då han återigen satte sig ner för att spela mot brights88. Spelet i fokus var återigen Mixed 8-game, ett spel som Isildur1 känner till ganska väl. Så väl att han är en av världens absolut bästa spelare i det. För första gången på väldigt, väldigt länge, så toppar Viktor återigen leaderborden på HighstakesDB, något som självklart glädjer oss. Själva bataljen pågick egentligen inte längre än några enstaka timmar, även om de båda har spelat rätt mycket emot varandra under senaste tiden, där det varit tämligen ointressant fram till igår, där Viktor började rusa iväg rätt skapligt efter några timmars spel.

Under de senaste 24 timmarna ligger nu Isildur1 +42k$, något som Viktor inte ens varit i närheten av under den senaste tiden, vilket även har gjort att det blivit mindre att rapportera om. Vi hoppas att Viktor nu kan hålla igång detta under en längre tid så att det finns behov av dagliga uppdateringar. Nedan följer några av nyckelpotterna från gårdagens batalj:

isibrights-1 isibrights-2 isibrights-3 isibrights-4 isibrights-5 isibrights-6

Bortom skönmålning och en historia av att äga ut varenda en på pokerborden, så finns det en verklighet. En verklighet med splittring, problem, och polarisering. Allt fler känner inombords att det är mycket som inte längre står rätt till. Dagligen ser vi Viktor tillbaka på PokerStars, men med undantag för en härlig sommardag för några dagar sedan och en vinst på närmare 70k$, så har det varit ganska dålig action. Vi har länge påtalat risken för, varnat för just detta. Isildur1 håller på att falla samman. Daniel Colman sa i Joe Ingram’s podcast att Viktor är en av hans närmaste vänner, med en historia som han ser som ganska tragisk. Han syftar självklart på det faktum att Viktors kärlek till pokern gång på gång även gjort att han gett sig in i bataljer där han egentligen kanske borde hållit sig borta.

isildur0727-1

Vi har länge påtalat risken för, varnat för just detta. Varnat för att, Viktor “Isildur1” Blom är på väg att falla samman. Få har velat lyssna. Men i det här läget, måste vi våga vara öppna och ärliga. Vi måste lägga undan prestige och munkavlar. Vi måste säga som det är, att Viktor befinner sig i sin största kris som han har genomlidit i modern tid. Det kommer att ta lång tid att återskapa den storhet, den hemkänsla, och den framtidstro som en gång gjorde Viktor, till världens bästa pokerspelare. Det kommer att ta tid, det måste alla railbirds förstå.

Men trots det är jag hoppfull. Jag väljer att vara hoppfull, därför att, något alternativ finns egentligen inte. Viktor kan, och måste vända det här.

Till att börja med så måste Viktor frigöra sig från den lowstakes action han spelar just nu, det är dags för highstakes igen.

 Konflikten står mellan de bra egenskaper som stärker Isildur1, och dom som förstör Isildur1. Min övertygelse är att en rejäl upswing överbryggar dom konstlade konfliktlinjerna, och ger oss railbirds den sammanhållning vi behöver för att klara dom svåra utmaningar som Viktor står inför. Det är i railborgarskapet vi hittar railbirdsandan, respekten för Viktor, för dom som har byggt upp den här railen. Det är så, Du, Jag, och Dom, kan bli Vi. Oavsett hur vi råkar se ut, var vi är födda, vilket kön vi har, eller vilken siffra som står i vårat lönebesked. Att få bli en del av railen till Viktor är ett välkomnande in i vår gemenskap, det är någonting högtidligt. Men det är också ett railbirdkontrakt förknippat med plikter, och skyldigheter. Vi kommer aldrig att välkomna dom som kommer hit, bara för att förstöra, eller hata på Isildur1, men samtidigt behöver vi stärka vägen till samhörigheten till dom railers som har en uppriktig ambition att faktiskt bli en del av vårat samhälle.

Det är en mörk tid för oss railbirds, när Viktor återigen spelar lowstakes på grund av att han inte har möjligheten till högre action. Men, jag har en dröm om att vi railbirds snart kommer att få uppleva det vi upplevt så många gånger förut. Framtiden för Viktor “Isildur1” Blom, att vi snart går samman i enighet, för det som trots allt är viktigt, det som verkligen spelar roll.

Det är dags, för oss alla, att stå upp för Viktors plats här i världen.

isildur0727-2

Ni kan låtsas att ni slutat bry er om Isildur1, men jag vet allt vilka ni var och vilka ni fortfarande blir. Vem minns inte den kände railern BeatTheBlubb från Tyskland, eller den Irländska majistäten Camlinboy?

Vem minns inte den galne ArabBrunn, den galne norrmannen på railen. Vem minns inte den kloke Hattenford, och framförallt, vem minns inte Idildur20?

Skitsamma vilka ni minns och inte minns, inga invändningar, heller inga reservationer. En enda tanke i huvudet.

Vinn nu Isildur1, bara vinn. För allt i världen vinn.

This is it.

Det här kanske inte är den Viktor Blom vi sett framför oss i våra drömmar, men det är den Isildur1 vi har. Och där hemma går en hel nation av railbirds och väntar på att förtrollas av den store magikern från Ed. Det är dags nu Viktor, det är dags att ta tillbaka kungatronen. Visserligen finns det ingen som tog över den, men just nu sitter du inte på den, och det är där vi alla vet att du egentligen hör hemma.

Ut nu på pokerborden Isildur1 och kötta, krossa varenda en, för det är det du är här för. Zlatan är idag 34, och är fortfarande lika aktiv, på den höga nivå som han alltid har varit, om inte den högsta. Viktor är idag 25. De är båda Sveriges bästa spelare inom sin sport, med den enda skillnaden att det nu på senare tid har sett ut som att Viktor mer och mer rustat av sina stridskläder. Det är dags att sätta på sig sin armor igen, och genomföra stordåd. Kom igen nu Viktor “Isildur1” Blom.

9 Comments

 1. Gogogogo isildur1. Show them who’s boss

 2. Please give us english version…
  Greetings from uk

 3. Kul att det går bra för honom igen!

 4. King isildur1 , Warden of the tables

 5. Well played isildur. Soon comes the upswwing

 6. Author

  English update comes tomorrow.

 7. pls update the night im at work and cant rail the action

 8. he lost a lot in the end, about 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *